ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πρόεδρος Κροατίας: «Κάποια κανάλια σπέρνουν τον πανικό για τον COVID από την αρχή»

Πρόεδρος Κροατίας: «Κάποια κανάλια σπέρνουν τον πανικό για τον COVID από την αρχή»

Ο Πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, διαχώρισε την θέση του από την πλειοψηφία των υπολοίπων ηγετών της Ευρώπης, και φυσικά εκείνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον ιατρικό αυταρχισμό και την υστερία του COVID που προωθούνται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

“Η Κροατία” δεν είναι επαρκώς εμβολιασμένη “, σε αντίθεση με τον μέσο όρο της ΕΕ. Είμαστε μόνο στο 50 % “, δήλωσε ο Μιλάνοβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Τύπο. “Δεν με νοιάζει. Είμαστε αρκετά εμβολιασμένοι και όλοι το γνωρίζουν”.

“Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος αυτής της φρενίτιδας. Εάν ο στόχος είναι να εξαλειφθεί εντελώς ο ιός, τότε εντάξει. Δεν έχω ακούσει όμως ότι αυτός είναι ο στόχος. Αν κάποιος μου πει ότι αυτός είναι στόχος, θα του πω τον έχει βγάλει από το μυαλό του ».

“Ακούω κάθε μέρα το CNN και κάποια κανάλια και αναρωτιέμαι αν πάω εγώ καλά ή αυτοί είναι τρελοί”, είπε. “Σπέρνουν πανικό. Το κάνουν από την αρχή”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Δεν υπάρχει ζωή χωρίς κίνδυνο, χωρίς την πιθανότητα να αρρωστήσει κάποιος. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν από χίλια άλλα πιο σοβαρά πράγματα και ενώ συμβαίνει αυτό μιλάμε για τον COVID-19 εδώ και ενάμιση χρόνο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.