ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλβανική Αστυνομία: «Δεν έχουμε κανένα βίντεο από τον θάνατο Κατσίφα» – Προσπαθούν να καλύψουν την δολοφονία

Αλβανική Αστυνομία: «Δεν έχουμε κανένα βίντεο από τον θάνατο Κατσίφα» – Προσπαθούν να καλύψουν την δολοφονία

Tα γυρίζει τώρα η αλβανική Αστυνομία: Δεν υπάρχει βίντεο από την δολοφονία Κατσίφα καθώς διέψευσε κατηγορηματικά ο αρχηγός της αλβανικής Αστυνομίας στο κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών που πήγε στη γειτονική χώρα, την ύπαρξη του στο οποίο υποτίθεται οι Αλβανοί αστυνομικοί είχαν καταγράψει το αιματηρό περιστατικό με τον 35χρονο ομογενή

Τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπίας με τον αρχηγό της αλβανικής αστυνομίας, με τους Έλληνες αστυνομικούς να ρωτούν να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό.

Ο Αλβανός αρχηγός, τούς επανέλαβε ότι δεν είχε καμία σχέση η ύψωση της ελληνικής σημαίας και ότι η αλβανική αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν ο 35χρονος άρχισε να πυροβολεί περιπολικά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη δικογραφία ενώ επέμειναν στο εάν η χρήση όπλων από την πλευρά των Αλβανών αστυνομικών ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια.

Η άλλη πλευρά απάντησε ότι η χρήση όπλων έγινε κάτω από απαραίτητες προϋποθέσεις και σύμφωνα με τον νόμο.

Τέλος, οι Έλληνες αξιωματικοί ζήτησαν από τον Αλβανό αρχηγό να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι διαδικασίες για να δοθεί η σορός του 35χρονου στην οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλβανός αρχηγός διαβεβαίωσε ότι αν και είναι θέμα της εισαγγελίας, θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα η σορός του 35χρονου να παραδοθεί στην οικογένειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.