Ε.Ράμα: Με αμερικανικό «δάκτυλο» η αποκαθήλωση του «εκτελεστή» του Κ.Κατσίφα στην Αλβανία – Ακολουθεί ο Ζ.Ζάεφ;

Ε.Ράμα: Με αμερικανικό «δάκτυλο» η αποκαθήλωση του «εκτελεστή» του Κ.Κατσίφα στην Αλβανία – Ακολουθεί ο Ζ.Ζάεφ;

Με αμερικανικό “δάχτυλο” ή καλύτερα για να ακριβολογούμε με “δάκτυλο” Τραμπ η αποκαθήλωση Εντι Ράμα στην Αλβανία. Ολα δείχνουν πως η χτεσινή έφοδος χιλιάδων διαδηλωτών στο πρωθυπουργικό Μέγαρο των Τιράνων και οι άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία ήταν μόνο η αρχή.

Χιλιάδες Αλβανοί έδωσαν ραντεβού ξανά για τις 21 Φεβρουαρίου.

“Θα ρίξουμε τον Ράμα. Είναι διεφθαρμένος” φώναζαν οι διαδηλωτές.

“Είναι κολλητός του Σόρος. Αυτοί ευθύνονται για την κατάντια μας” βροντοφώναζαν έξω από το πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Οντως, τον τελευταίο χρόνο, μπαράζ αλβανικών δημοσιευμάτων “φωτίζουν” τις σχέσεις των δύο ανδρών.

“Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα, εκμεταλλεύτηκε μια συνάντηση στη Βιέννη με ηγέτες των Βαλκανίων, για να δει με τον «πνευματικό του πατέρα» (στο κείμενο: «‘babain e tij shpirtëror») Τζορτζ Σόρος” έγραφαν αλβανικά δημοσιεύματα και πρόσθεταν”

“Οπωσδήποτε η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αφού ο «αριστερός» μεγιστάνας Τζορτζ Σόρος βρίσκεται στη Βιέννη μαζί με τον γιο του Αλεξ.

Αυτό το ταξίδι του Σόρος είναι από τα λίγα που έχει κάνει τελευταία, αλλά φαίνεται ότι η συνάντηση των ηγετών των Βαλκανίων τον ώθησε να έρθει στη Βιέννη προκειμένου να παρουσιάσει ο ίδιος τον διάδοχό του, τον γιο του Αλεξ”.

Κατηγορώντας τον Ράμα για «συνέργεια με το οργανωμένο έγκλημα» και ότι «βύθισε τη χώρα στη διαφθορά και τη φτώχεια», η αντιπολίτευση, η οποία αποτελείται από πέντε κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς, ζητούν σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών η οποία θα αναλάβει να οργανώσει πρόωρες εκλογές.

Πλέον η Αλβανία εισήλθε σε τροχιά αποσταθεροποίησης μέχρι ο Ε.Ράμα να παραιτηθεί και να προχωρήσει στην διεξαγωγή εκλογών. Μέχρι τότε έδωσε διαταγή να τεθεί ο Στρατός σε επιφυλακή και να συνδράμει τις αστυνομικές δυνάμεις όπου και αν χρειαστεί. Ηδη χτες, μετά το “ντου” χιλιάδων και οργισμένων Αλβανών, έκαναν την εμφάνιση τους τεθωρακισμένα οχήματα του Στρατού προς υποστήριξη των αστυνομικών δυνάμεων.

H φωτό που κάνει θραύση στην Αλβανία

Πώς όμως φτάσαμε ένα βήμα πριν την αποκαθήλωση του Ε.Ράμα;

Με την άνοδο του Ν.Τραμπ στην εξουσία στις ΗΠΑ ξεκίνησε μεγάλη έρευνα για τις υπόγειες χρηματοδοτήσεις του ιδρύματος του Τ.Σόρος.

Το “Δικαστικό Παρατηρητήριο/‘Judicial Watch”, αποκάλυψε την σχέση του με διαδοχικά σκάνδαλα που λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία και τις σκοτεινές διασυνδέσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και του επιχειρηματία προπαγανδιστή Τζόρτζ Σόρος.

Η αμερικανική οργάνωση “Δικαστικό Παρατηρητήριο”, προχώρησε σε βάθος έρευνα για τις σχέσεις με την οργάνωση της «Ανοικτής Κοινωνίας» του Τζορτζ Σόρος με τον πρώην πρέσβη στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου και τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, όσον αφορά τη δικαστική μεταρρύθμιση, ως ένα από τα παγκόσμια σκάνδαλα στα οποία αναφέρεται.

Τότε αποκαλύφθηκε πως ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αλβανία, Ντόναλντ Λου, από τη διοίκηση του Ομπάμα, συνδέθηκε στενά με τον Σόρος και τη σοσιαλιστική κυβέρνηση στην Αλβανία.

Τον Μάιο του 2017, ο Λου βοήθησε να υπονομευθούν τα σχέδια της αλβανικής αντιπολίτευσης να διαμαρτυρηθεί στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα αναγνώριζαν τα εκλογικά αποτελέσματα ακόμη και αν αυτά τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνταν να συμμετάσχουν (στην εκλογική διαδικασία).

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Φ. Μάρσαλ, επικεφαλής του «Judicial Watch»:

«Ο οργανισμός του Σόρος, μέσω της βοήθειας της κοινωνίας των πολιτών, ανέλαβε τον έλεγχο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης. Έγινε δημόσια γνωστό ότι απομακρύνθηκαν διεφθαρμένοι δικαστές, αλλά στην πραγματικότητα απέλυσαν όποιον ήθελαν και έβαλαν στη θέση τους ανθρώπους με αριστερές πολιτικές τάσεις που υποστήριζαν τη κυβέρνηση του Ράμα.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, είναι απόγονος κομμουνιστών, ο πατέρας του ήταν στο Πολιτικό Γραφείο, ήταν ανώτερος υπάλληλος στο κόμμα –κράτος.

Ο Έντι Ράμα είναι τώρα σοσιαλιστής, αλλά εφαρμόζει την ίδια στρατηγική και μεθόδους των κομμουνιστών.

Το επίπεδο της διαφθοράς έχει χτυπήσει κορυφή. Υπό το καθεστώς του Έντι Ράμα, που είναι στενός φίλος του Τζορτζ Σόρος, η Αλβανία κατέστη η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή κάνναβης στην Ευρώπη.

Αν κοιτάξετε το επίπεδο της διαφθοράς, θα καταλάβετε, σύμφωνα με τους δείκτες διαφάνειας, ότι έχει χτυπήσει στην κορυφή της διαφθοράς υπό τη διακυβέρνηση του Ράμα. Είναι γνωστό ότι ο Έντι Ράμα εκπροσωπεί τον Τζόρτζ Σόρος στην Αλβανία…», έγραψε ο Γουίλιαμ Φ. Μάρσαλ.

Οντως σύμφωνα με στοιχεία τις κυβέρνησης Ν.Τραμπ, μια έκθεση 32 σελίδων απεικόνιζε την δράση του Τ.Σόρος στα Βαλκάνια. Σε κάποιο σημείο αναφέρονται τα ποσά με τα οποία χρηματοδότησε η κυβέρνηση Μ.Ομπάμα την καμπάνια του Τ.Σόρος στην Αλβανία.

Αυτόματα ξέσπασε και νέο αμερικανικό “σκάνδαλο” με το ερώτημα “αν είναι νόμιμο ο Τ.Σόρος να λαμβάνει χρήματα αμερικανών φορολογουμένων για να συνεχίζει τις δράσεις του σε εσωτερικό και εξωτερικό” ανέφερε ο Tom Fitton.

Με άλλα λόγια, η έρευνα προχώρησε εις βάθος για τις διασυνδέσεις Ε.Ράμα και Τ.Σόρος και αποδείχτηκε πως ο νυν πρωθυπουργός της Αλβανίας ήταν ήδη μέλος του ιδρύματος “Open Society” πολύ πριν καταλάβει την εξουσία στην Αλβανία.

Η έρευνα έγινε από ομάδα Ρεπουμπλικανών Γερουσιαστών που πρόσκεινται στον σκληρό πυρήνα του Ν.Τραμπ. Μάλιστα ο τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, είχε λάβει εντολή να ερευνήσει εις βάθος όλα τα παρακλάδια του Σόρος στα Βαλκάνια.

Οπως γίνεται αντιληπτό, τα “κύματα” των αλλαγών που φέρνει ο Ν.Τραμπ στις ΗΠΑ έφτασαν ήδη στα Βαλκάνια. Ο Ε.Ράμα θα πρέπει να θεωρείται ο πρώτος που φεύγει ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζ.Ζάεφ, καθώς υπάρχει δράση του Τ.Σόρος στα Σκόπια. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, που μάλλον είναι εύκολο, τότε τα “όργανα θα ρχίσουν και εκεί”.

Ας δούμε λίγο ποια είναι η η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας που εμφανίζεται κατα καιρούς να «κουνά το δάχτυλο» στους Έλληνες.

Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα Γιανσκόφσκα γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1972 στα Σκόπια και είναι πρώην αρχηγός της Σοσιαλιστικής Δημοκρατικής Ένωσης της ΠΓΔΜ.

Απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου «Αγίου Κύριλλου και Μεθόδιου» των Σκοπίων, ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως βοηθός δημοσίων σχέσεων στο Ινστιτούτο «Open Society» που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος.

Πάντως, οι εξελίξεις στην Αλβανία δείχνουν πως πάει στις καλένδες η ελληνοαλβανική συμφωνία για νέα “σύνορα” όπως είπε ο Ε.Ράμα. Εκτός και αν το τρέξουν τόσο πολύ ώστε να προλάβουν την πολιτική “κατεδάφιση” στην Αλβανία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=0bxP5z5x1wk





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.