ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βουλγαρία: Την «πάτησε» ο Μ. Μπορίσοφ – Δέχθηκε πρόστιμο γιατί δεν φόρεσε μάσκα σε εκκλησία

Βουλγαρία: Την «πάτησε» ο Μ. Μπορίσοφ – Δέχθηκε πρόστιμο γιατί δεν φόρεσε μάσκα σε εκκλησία

Μέχρι και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο των 300 λέβα (περίπου 153 ευρώ) που του επιβλήθηκε, διότι δεν φόρεσε μάσκα κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του σε εκκλησία.

Ο υπουργός Υγείας Κίριλ Ανάνιεφ έδωσε χθες εντολή στους πολίτες της να φορούν και πάλι προστατευτικές μάσκες σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους χώρους, αφού η Βουλγαρία την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε την υψηλότερη εβδομαδιαία αύξηση κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού που έχει καταγράψει μέχρι τώρα.

Πρόστιμα σε όλους όσους δεν φορούν μάσκα στη Βουλγαρία

«Σε όλα τα άτομα που δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες προσώπου στην εκκλησία στο Μοναστήρι της Ρίλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού θα επιβληθούν πρόστιμα», ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας στο Reuters μέσω email.

Όπως και στον Μπορίσοφ, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, καμεραμάν στη Βουλγαρία που τον συνόδευαν στην εκκλησία χωρίς να φορούν μάσκες θα τιμωρηθούν με πρόστιμα, τόνισε το υπουργείο. Δεν διευκρίνισε αν τιμωρηθούν οι κληρικοί που δεν φορούσαν ούτε εκείνοι μάσκες μέσα στην εκκλησία.

Το δεύτερο «φάουλ» Μπορίσοφ σε λίγες ημέρες στη Βουλγαρία

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» την περασμένη εβδομάδα και αφότου διέρρευσαν φωτογραφίες που φέρονται να εμφανίζουν τον Μπορίσοφ να κοιμάται στην κρεβατοκάμαρά του με ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο και το συρτάρι γεμάτο μετρητά και ράβδους χρυσού.

Στη μία φωτογραφία ο πρωθυπουργός διακρίνεται να κοιμάται στο κρεβάτι του. Άλλες φωτογραφίες δείχνουν ένα πιστόλι πάνω στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, δέσμες χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι του κομοδίνου.

Πώς διαχειρίστηκε η Βουλγαρία την πανδημία

Η Βουλγαρία αντιμετώπισε σχετικά καλά την πανδημία της Covid-19 λόγω του αυστηρού lockdown και μέτρων όπως, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκίνησε να χαλαρώνει τα περιοριστικά μέτρα αυτόν τον μήνα, αλλά την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε 606 νέα κρούσματα Covid-19, ανεβάζοντας το σύνολο σε 3.984, με 207 θανάτους, προκαλώντας την απόφαση του Ανάνιεφ να επαναφέρει την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων τρένων και λεωφορείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.