ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Youtuber από την Αλβανία πιάστηκε στα χέρια με Βρετανό influencer στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό σε δρόμο του Μαϊάμι

Youtuber από την Αλβανία πιάστηκε στα χέρια με Βρετανό influencer στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Σε ρινγκ μετατράπηκε δρόμος του Μαϊάμι, αφού εκτυλίχθηκε άγριος τσακωμός ανάμεσα σε έναν Αλβανό Youtuber και έναν Βρετανό influencer.

Οι δυο τους είχαν ήδη μια κόντρα μέσω των social media και όταν συναντήθηκαν έπαιξαν  ξύλο. Ο Zherka είναι Αλβανο-Καναδός YouTuber και προσωπικότητα του Διαδικτύου.

Όπως φαίνεται, ο HSTikkyTokky ήταν σε ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι, όπου βρέθηκε και ο Zherka και αρχικά οι δυο τους λογομάχησαν.

Ο Youtuber έσπρωχνε τον influencer και στην συνέχεια ακολούθησε πολύ ξύλο έξω από το κατάστημα στο πεζοδρόμιο και μάλιστα ο Βρετανός είναι εκείνος που μάτωσε τον αντίπαλό του. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος που πετάχτηκαν στον δρόμο μπροστά από τα αυτοκίνητα και χτυπιόντουσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο στην συνέχεια επενέβησαν κάποια άτομα και τους χώρισαν. Το βίντεο με το ξύλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφηκε από κάποιον που βρισκόταν εκεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.