Victoria’s Secret: Αποκαλύψεις γεμάτες σεξ και ναρκωτικά

Victoria’s Secret: Αποκαλύψεις γεμάτες σεξ και ναρκωτικά

Ένα νέο podcast με τον τίτλο Fallen Angel αποκαλύπτει όλα τα «μυστικά» πίσω από τα λαμπερά φώτα του οίκου Victoria’s Secret.

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα που αφορούν τις «απάνθρωπες» συμπεριφορές των υπεύθυνων απέναντι στα μοντέλα – αγγελάκια της Victoria’s Secret, που τις ήθελαν να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια και να κάνουν εξαντλητικές δίαιτες, προκειμένου να εντάσσονται στα πρότυπα, που προωθεί το brand.

Όπως αποκαλύπτει όμως, στο podcast μία από τις υπαλλήλους του οίκου, η οποία ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της και εμφανίζεται με το όνομα Σίντι, υπάρχουν και χειρότερα μυστικά, τα οποία έχουν καλυφθεί μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, αφορούν τις σχέσεις του δισεκαττομυριούχου επιχειρηματία και ιδρυτή της L Brands, Λες Γουέξνερ με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Οι δύο άνδρες όχι μόνο παρενοχλούσαν μοντέλα του οίκου, αλλά μετά από τις επιδείξεις μόδας, έστηναν τα δικά τους πριβέ πάρτι με καλεσμένα τα «αγγελάκια της Victoria’s Secret». Όποια μάλιστα, τύχαινε να αρέσει σε έναν εκ των δύο, κατέληγε σίγουρα στο δωμάτιό τους.

«Όταν ερχόταν δίπλα σου ο Γουέξνερ, ένιωθες ξαφνικά σαν να σου έδινε δύναμη. Τόση αυτοπεποίθηση είχε. Αλλά άργησα να καταλάβω ότι κάτι πήγαινε λάθος», αναφέρει η Σίντι.

«Πάντα στην παρέα τους, φαινόταν σαν κάτι να μην πήγαινε σωστά. Για παράδειγμα, βρισκόμουν σε μία επίδειξη με το αφεντικό μου, τον Γουέξνερ και ήταν εκεί κι ο Έπσταϊν. Ξαφνικά, γύρισε, με κοίταξε και με κάλεσε σε΄ένα after πάρτι στο σπίτι του αφεντικού μου. Συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλιώς γιατί να μην με καλούσε ο Γουέξνερ; Δεν ήξερα καν ποιος ήταν αυτός ο τύπος, ο Έπσταϊν. Οπότε αρνήθηκα», περιγράφει.

Παρά τα υπερβολικά αδύνατα κορμιά τους, οι υπεύθυνοι τις πίεζαν να αδυνατίσουν κι άλλο, χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους, ακόμα κι αν τις έβλεπαν να λιποθυμούν μπροστά τους, φαινόμενο που ήταν πολύ συχνό, όπως αναφέρει η Σίντι.

«Τότε άρχισε σιγά – σιγά να φαίνεται ότι η κατάσταση ήταν λάθος. Κορίτσια γεμάτα ναρκωτικά, χάπια αδυνατίσματος, πάρτι με όργια και το μόνο που έβγαινε προς τα έξω ήταν η λαμπερή εικόνα, που έχτιζαν το πρωί. Οι νύχτες ήταν φρικτές. Δεν μιλάμε απλώς για πολύ αδύνατες κοπέλες, μιλάμε για άτομα άρρωστα και στο σώμα και στην ψυχή», έκλεισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.