ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το beach party της Δούκισσας Νομικού μία μέρα μετά το γάμο (βίντεο)

Το beach party της Δούκισσας Νομικού μία μέρα μετά το γάμο (βίντεο)

H Δούκισσα Νομικού και o Δημήτρης Θεοδωρίδης, μία μέρα μετά τον γάμο τους υποδέχθηκαν συγγενείς και φίλους σε παραλιακό ξενοδοχείο για να συνεχίσουν το πάρτι.

Το ζεύγος παρέθεσε στο ξενοδοχείο «Branco», στον Πλατύ Γιαλό, ένα beachside brunch. Η Δούκισσα Νομικού, χαλαρή μια ημέρα μετά το γάμο της, με ένα σορτς, ξυπόλητη, φορώντας το καπέλο και το μπλουζάκι με τις… φάτσες τους που έδιναν στους καλεσμένους τους (και ένα εκπληκτικό λευκό μαγιό από μέσα) υποδέχτηκε τους φίλους της και συνέχισε τη διασκέδασή της στην παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά, με άνδρες ανά 10 μέτρα να βρίσκονται σε εγρήγορση. Όσο για το μενού, υπήρχε πλουσιοπάροχος μπουφές και τα cocktails έρεαν σε αφθονία! Πολλοί celebrities έδωσαν το παρών στο γαμήλιο πάρτυ, ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, τον οποίο η κάμερα εντόπισε να κάνει κανό στην θάλασσα με τα παιδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.