ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη… Ο παραμυθένιος γάμος της δεκαετίας! (φωτό-βίντεο)

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη… Ο παραμυθένιος γάμος της δεκαετίας! (φωτό-βίντεο)

Ενας από τους λαμπερότερους γάμους των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε χθες στην Εκάλη. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά ένωσαν τις ζωές τους.

Παρόντες σε αυτή τη σημαντική στιγμή για το ζευγάρι, οι συγγενείς τους αλλά και φίλοι τους από το χώρο του τραγουδιού, της μόδας, της τηλεόρασης, άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί το ζευγάρι και διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις.

Την παράσταση έκλεψαν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φόρεσε μία χρυσή τουαλέτα με διαφάνειες, η Ρούλα Κορομηλά με ένα ολόλευκο σατέν σύνολο, η Ευαγγελία Αραβανή με μία nude τουαλέτα με τούλι και λουλούδια, η φρεσκοπαντρεμένη Δούκισσα Νομικού που φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα, ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αστραφτερή γραβάτα του, η Έλενα Παπαρίζου με το σούπερ μίνι φόρεμά της, η Ευγενία Μανωλίδου με ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και πολλοί ακόμη.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Ο Σάκης Ρουβάς, λίγο πριν πάει να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του ανέβασε στo instagram την προετοιμασία του. Όπως βλέπετε, ο γαμπρός τα πίνει με τους φίλους του για το καλό της ημέρας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στην έπαυλη Βαρδινογιάννη τα αδέρφια του Σάκη Ρουβά και τον μπαμπά του, Κώστα Ρουβά. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Βασίλη Ρουβά με την σύντροφό του να κρατάει από το χέρι το γιο τους, τον Νίκο Ρουβά. Στο βάθος διακρίνεται η μητέρα του Σάκη, Άννα Μαρία Πανάρετου.

Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου

Φώφη Γεννηματά

Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστη Τσολακάκη

Ρούλα Κορομηλά

Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ

Έλενα Παπαρίζου

Ελεονώρα Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Δούκισσα Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ελένη Μενεγάκη

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

Γωγώ Αυγερινοπούλου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Οι προετοιμασίες στην έπαυλη Βαρδινογιάννη, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το μυστήριο, ήταν πυρετώδεις για να είναι όλα στην εντέλεια.

Δείτε εικόνες από τις τελευταίες προετοιμασίες:

Η πρόσκληση γάμου που έστειλαν στους φίλους και στους συγγενείς, συνοδευόταν από ένα ακόμα σημείωμα στο οποίο το ζευγάρι γνωστοποιούσε πως αντί δώρου επιθυμεί να γίνει δωρεά στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» για την ενίσχυση των σκοπών του.

«Αποφασίσαμε να παντρευτούμε τώρα γιατί θεωρώ ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο των παιδιών… Ναι έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου… Ναι θα γίνει καλοκαίρι… Τα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως ότι θα παντρευτούμε. Μόνο η Αναστασία το έχει καταλάβει από συζητήσεις που ακούει στο σπίτι και είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να γίνει παρανυφάκι μαζί με τ΄αδέλφια της», είχε δηλώσει στις κάμερες πριν από μερικούς μήνες ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.

Το Σαββατοκύριακο Ρουβάς και Ζυγούλη έκαναν γνωστό πως δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στο Internet, το miazoimazi.gr, όπου γνωστοποιούν και μέσα από αυτή, το πως μπορεί να κάνει κάποιος εισφορά στο Όραμα Ελπίδας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες απο το γλέντι του γάμου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.