ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντουμπάι: Ένα πολυτελές λούνα παρκ που ανταγωνίζεται σε μέγεθος 28 γήπεδα ποδοσφαίρου (φωτό)

Ντουμπάι: Ένα πολυτελές λούνα παρκ που ανταγωνίζεται σε μέγεθος 28 γήπεδα ποδοσφαίρου (φωτό)

Το IMG World Of Adventure άνοιξε τις πύλες του πέρυσι τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα έκτοτε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ατραξιόν των επισκεπτών του Ντουμπάι και όχι άδικα αναλογιστεί κανείς αυτά που περιλαμβάνει.

Το εντυπωσιακό πρότζεκτ εκτείνεται σε 1,5 εκατομμύριο τετραγωνικά, τα οποία αντιστοιχούν σε 28 αμερικάνικα γήπεδα football.

To συνολικό κόστος της κατασκευής του έφτασε τις 880 εκατομμύρια.

Μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 30.000 θεατές…

Τα έσοδά του για το 2019 αναμένεται να φτάσουν τα 800 εκατομμύρια

Το IMG World Of Adventure χωρίζεται σε τέσσερις χώρους: MARVEL, Cartoon Network, Lost Valley – Dinosaur Adventure και IMG Boulevard. Η φωτογραφία είναι από το Cartoon Network, το οποίο περιλαμβάνει κινηματογράφους 5D και μπορεί να φιλοξενήσει 1200 θεατές.
Ένα από τα 22 τρενάκια που διαθέτει, ξεκινάει κάνοντας μία γρήγορη βόλτα σε όλο το πάρκο, ενώ ανεβάζει ταχύτητα με μία βόλτα στον εξωτερικό χώρο και στην έρημο.

Η ταχύτητά του μπορεί να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα σε 2,5 δευτερόλεπτα.

Το στοιχειωμένο ξενοδοχείο καλύπτει 200.000 τετραγωνικά και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του πάρκου…

Υπάρχουν 25 καταστήματα, οι τιμές των οποίων είναι κάπως ακριβές αν σκεφτεί κανείς οτι ένα στυλό κοστίζει περίπου 25 ευρώ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εστιατόρια…

Στο Ντουμπάι ελπίζουν οτι το 2020, περισσότεροι από 20 εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφτούν την πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.