ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελληνική βίλα ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες κατοικίες του κόσμου (φωτό)

Ελληνική βίλα ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες κατοικίες του κόσμου (φωτό)

Η Daily Mail παρουσιάζει μια λίστα με τις οκτώ καλύτερες κατοικίες του κόσμου στο πλαίσιο του τέταρτου ετήσιου διαγωνισμού ULTIMATE HOUSE HANT κι ανάμεσα βρίσκεται και μια ελληνική κατοικία στη Μύκονο…

Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος μέλη του Leading Real Estate Companies of the World και του Luxury Portfolio International. Ο διαγωνισμός ULTIMATE HOUSE HANT, ο οποίος πέρυσι συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους, είναι ανοιχτός από τις 13 Ιουνίου έως και τις 18 Ιουλίου και διεξάγεται στο lifestyle site HGTV.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι καταναλωτές ψηφίζουν τα αγαπημένα τους σπίτια ανάμεσα σε 64 φιναλίστ που ανήκουν σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες.

Τα εκπληκτικά πολυτελή ακίνητα που παρουσιάζει η Daily Mail βρίσκονται στη Νότιο Αφρική, στην Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Καναδά, τη Μαλαισία, την Ελβετία αλλά και ένα κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο.

Η πολυτελής κατοικία της JK Property & Yachting βρίσκεται στην κατηγορία «Διεθνή Σπίτια» (International Homes) και η αξία της υπολογίζεται στα €3,200,000.

Πρόκειται για μια βίλα 670 τ.μ., σύγχρονης μεσογειακής αρχιτεκτονικής, στην περιοχή Φανάρι του νησιού. Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα, έχει ιδιωτική πισίνα και προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα.

Ο πρόεδρος του Luxury Portfolio International, Paul Boomsma, δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την HGTV. Φέτος, περιμένουμε να ανακαλύψουμε με ενθουσιασμό ποιες από τις ποθητές ιδιοκτησίες των μελών μας θα κλέψουν τις καρδιές και τα μυαλά του κοινού της HGTV».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.