ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατασκευάζει πύργους lego για την 6χρονη κόρη του (φωτό)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατασκευάζει πύργους lego για την 6χρονη κόρη του (φωτό)

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που προκαλούσε ρίγη με την παρουσία του στο γήπεδο στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δεξί του πόδι «μάγευε» τη «στρογγυλή θεά» και τρομοκρατούσε τους αντίπαλους αμυντικούς και τερματοφύλακες. Σήμερα, όντας παλαίμαχος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διακρίνεται ως… χαζομπαμπάς, κατασκευάζοντας κάστρα της Lego Disney για την 6χρονη κόρη του!

Ο διάσημος Βρετανός ποδοσφαιριστής και σύζυγος του ειδώλου της ποπ μουσικής Βικτόριας Μπέκαμ, κατασκεύαζε επί μία εβδομάδα ένα μεγάλο κάστρο της Lego Disney, το οποίο ολοκλήρωσε στα… άγρια μεσάνυχτα, ανεβάζοντας το «επίτευγμά» του στο Instagram, προαναγγέλοντας την έκπληξη στην 6χρονη κόρη του.

Τις προηγούμενες έξι ημέρες ωστόσο, ο 42χρονος σήμερα Ντέβιντ Μπέκαμ βρέθηκε αντιμέτωπος με τη… δυσκολότερη άμυνα, δηλώνοντας την «απόγνωσή» του, καθώς χιλιάδες μικρά «τουβλάκια» έπρεπε να ενωθούν και να σχηματίσουν το κάστρο.

Και η αλήθεια είναι ότι με ένα εγχειρίδιο 490 σελίδων και 4.000 κομμάτια για συναρμολόγηση, μάλλον ο Μπέκαμ θα προτιμούσε να έρθει αντιμέτωπος με… Ιταλούς ή Γερμανούς αμυντικούς, τους οποίους είχε τον τρόπο να ξεπερνά και να σκοράρει.

Μετά από τιτάνια προσπάθεια, ωστόσο, τα κατάφερε, γράφοντας στο Instagram: Κάποιος θα ξυπνήσει με μία μεγάλη έκπληξη το πρωί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.