ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τραγική σύμπτωση : Ο Α.Λυκουρέζος βρισκόταν σε κηδεία όταν η Ζ.Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή

Τραγική σύμπτωση : Ο Α.Λυκουρέζος βρισκόταν σε κηδεία όταν η Ζ.Λάσκαρη άφησε την τελευταία της πνοή

Στενός φίλος της οικογένειας της Ζωής Λάσκαρη προέβη σε μια αποκάλυψη που ανατριχιάζει για το πού βρισκόταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όταν εκείνη «έφυγε» από τη ζωή.

Ο δημοσιογράφος Άρης Δαβαράκης, αποκάλυψε πως ο γνωστός ποινικολόγος, χθες το μεσημέρι, λίγο πριν διαπιστωθεί ο θάνατος της αξέχαστης σταρ, βρισκόταν σε κηδεία.

Ο ίδιος γράφει στο Facebook:

Την Παρασκευή, 12.15′ περίπου συνάντησα τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην κηδεία του Παναγή Ψωμόπουλου. Ανταλλάξαμε ενα “γειά” και ενα χαμόγελο και προχωρήσαμε. Μου εχει κολλήσει στο μυαλό αυτή η στιγμή. Η γυναίκα της ζωής του είχε πεθάνει στο κρεββάτι οπου κοιμότανε και εκείνος μαζι της πριν λίγες ώρες – αλλά όταν ετοιμάστηκε να φύγει απο το Πόρτο Ράφτη για το γραφείο του και την κηδεία του Παναγή, δεν ήξερε πως η γυναίκα που άφησε κοιμισμένη δίπλα του ηταν νεκρή. Το έμαθε προφανώς όταν άνοιξε το κινητό του μετά την νεκρώσιμη Ακολουθία στον Άγιο Γεώργιο της Ριζαρείου. Ηταν πολλά χρόνια μαζι, 4 δεκαετίες υπολογίζω πρόχειρα. Εκείνη τωρα αποταυτίζεται απο το ωραιότερο κορμί της ελληνικής σόου-μπίζνες και γίνεται η αιθέρια εκδοχή της Καλλονής της. Οτι κι’ αν λεει, όποιος και αν το λεει, η Ζωή ηταν αστέρι. Ευτυχώς που υπάρχουν οι ταινίες – που εχουν καταγράψει δια παντός την μοναδικότητά της”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.