ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bill Gates: Δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram

Bill Gates: Δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Μπιλ Γκέιτς μόλις άνοιξε τον δικό του λογαριασμό στο instagram και η πρώτη του δημοσίευση είναι από την Τανζανία, όπου είχε μεσημεριανό με μαθητές στο δημοτικό σχολείο Kicheba στην Muheza.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δραστηριότητά του μέχρι τώρα είναι μάλλον περιορισμένη ενώ ακολουθεί μόλις 25 άλλους λογαριασμούς μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει αυτός της NASA, του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και του Ρίτσαρντ Μπράνσον. Η ένταξη στο Instagram είναι σύμφωνα με σχόλια στα ξένα μίντια μια προσπάθεια για να αποκτήσει πολύ ευρύτερη πρόσβαση σε κόσμο από ό, τι με το Twitter στο οποίο ο Γκέιτς μετρά πάνω από 36 εκατ. ακολούθους. Ένας από τους φαν του Γκέιτς, ο διάσημος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ τον υποδέχτηκε στην κοινότητα του Instagram με μια φωτογραφία τους.


Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.