ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ζ.Λάσκαρη: Η αποκάλυψη για το παρελθόν της που δεν περίμενε κανείς – Η παραλίγο απέλαση από την Αμερική

Ζ.Λάσκαρη: Η αποκάλυψη για το παρελθόν της που δεν περίμενε κανείς – Η παραλίγο απέλαση από την Αμερική

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό έδωσε κοντινός άνθρωπος της Ζωής Λάσκαρη!

Μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για την ηθοποιό. Μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 58 ολόκληρα χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς έως και σήμερα.

Όπως είπε λοιπόν, όταν η Ζωή Λάσκαρη, το 1959, ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό “Miss Υφήλιος”, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα αποκάλυψε στις αρχές την ψεύτικη ηλικία της και η ηθοποιός βρέθηκε μια ανάσα από την απέλασή της από την Αμερική. Κατάφερε, όμως, τελικά να παραμείνει στις ΗΠΑ με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικά άνθρωπος από την οικογένεια της ηθοποιού είπε: «Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν. Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον Κατήφορο. Και εκεί ξεκινάνε όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.