ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Kardashians: Προσφέρουν μισό εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας

Kardashians: Προσφέρουν μισό εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ στο Τέξας

Εμφανώς συγκλονισμένες φαίνεται πως είναι, από τις απίστευτες εικόνες καταστροφής που διαδραματίζονται στην περιοχή του Τέξας, η διάσημη Κιμ Καρντάσιαν και οι αδερφές της.

Μάλιστα, αποφάσισαν να προσφέρουν οικονομική βοήθειά στα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του διαδικτυακού και τηλεοπτικού σόου της οικογένειας Καρντάσιαν, η Κιμ, η μητέρα της και οι αδερφές της, θα δωρίσουν το ποσό των 500.000 δολαρίων συνολικά για τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ, ώστε να συνεισφέρουν και εκείνες με τη σειρά τους στην αντιμετωπίση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Πιο αναλυτικά, θα δώσουν 250.000 δολάρια στην οργάνωση Ερυθρό Σταυρό και άλλα 250.000 δολάρια στην οργάνωση Στρατό Σωτηρίας, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί στα σημεία της καταστροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από την Κιμ Καρντάσιαν, δωρεές έχουν κάνει και άλλοι διάσημοι Αμερικανοί, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση από το χτύπημα του τυφώνα Χάρβεϊ στις αμερικανικές ακτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.