ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Η Daniela Lopez Osorio «παίζει» με τις φίλες της και… με τη φαντασία μας (φωτό, βίντεο)

Η Daniela Lopez Osorio «παίζει» με τις φίλες της και… με τη φαντασία μας (φωτό, βίντεο)

Η Daniela Lopez Osorio δεν υστερεί σε κανέναν… τομέα.

Έχει καταγωγή από την Αρμενία, όμως μεγάλωσε στην Κολομβία και ήδη κάνει τα πρώτα της επιτυχή βήματα στον κόσμο του μόντελινγκ με εξώφυλλα σε περιοδικά όπω Vogue και Elle.

Στο αντρικό κοινό έγινε ευρέως γνωστή από τις φωτογραφίσεις της στο Sports Illustrated και από τη μεγάλη της αγάπη, το ποδόσφαιρο. Η ίδια έχει δηλώσει πως στο Λύκειο, ήταν στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και πως σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί επαγγελματικά με το κατεξοχήν αντρικό άθλημα.

Σήμερα, η Daniela, φωτογραφίζεται με τις φίλες της για το γνωστό ημερολόγιο Wurth του 2018 και βάζει τη σφραγίδα της για μια καλή χρονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.