ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αποκαλύψεις Απ. Γκλέτσου για τον γάμο του με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Το αποφασίσαμε με την Ζωή» (βίντεο)

Αποκαλύψεις Απ. Γκλέτσου για τον γάμο του με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Το αποφασίσαμε με την Ζωή» (βίντεο)

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη ο Απόστολος Γκλέτσος, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου, εξήγησε πως ουσιαστικά την πρόταση την έκανε στη Ζωή Λάσκαρη…

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19. Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα.

Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος.

Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία-Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία-Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία-Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θέλεις;”, μου λέει “ναι”.

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: “Παιδιά, δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά”. Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.