ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κουέντιν Ταραντίνο: Ο ορκισμένος εργένης παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια μικρότερή του Ντανιέλα Πικ (φωτο)

Κουέντιν Ταραντίνο: Ο ορκισμένος εργένης παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια μικρότερή του Ντανιέλα Πικ (φωτο)

Παντρεύτηκε ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο με μια λιτή τελετή χωρίς υπερβολές και πολυτέλειες την κατά 20 χρόνια μικρότερή του, ισραηλινή τραγουδίστρια Ντανιέλα Πικ στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης και μετά την απλή τελετή ακολούθησε μία μεγαλοπρεπής δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η νύφη ήταν αρκετά απλή, έχοντας επιλέξει ένα λιτό φόρεμα σε ίσια γραμμή, χωρίς βολάν, δαντέλες και περίεργα κοψίματα, ενώ στο κεφάλι της είχε μία ιδιαίτερη στέκα- κόσμημα.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι όπου σύμφωνα με τα ξένα μέσα το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει με τους καλεσμένους και να διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο γνώρισε το 35χρονο μοντέλο το 2009, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ για την προώθηση του φιλμ «Inglourious Basterds».

Παρά τα 20 χρόνια διαφοράς τους, η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν το 2017.

Πάντως από το 2009 μέχρι το 2017 δεν έλειψαν οι τσακωμοί, οι χωρισμοί και τελικά η επανασύνδεση που οδήγησε στον γάμο.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές από τον τύπο ως ένας από τους αιώνιους εργένηδες του Χόλιγουντ, πράγμα και το οποίο εν τέλει διέψευσε χτες μία και καλή.

https://www.instagram.com/p/BXDhkB3lKO3/?utm_source=ig_embed

Φωτογραφίες από το μπάτσελορ της νύφης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.