ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Μεγαλοστέλεχος του OPEN με προσκύνησε, πόσο αστείο» (βίντεο)

«Μεγαλοστέλεχος του OPEN με προσκύνησε, πόσο αστείο» (βίντεο)

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απολύθηκε αιφνιδίως από το OPEN, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του προγράμματος. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής και ως παρουσιαστής στο Epsilon, αποκαλύπτει στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη ένα απίστευτο παρασκήνιο!

Έρχεται στο μυαλό μου μια εικόνα πολύ αστεία και σαν αστεία θα την μοιραστώ μαζί σας. Μεγαλοστέλεχος του καναλιού με προσκύνησε, πόσο αστείο! Μπαίνω μέσα, με προσκυνάει και λέω ή έχω να κάνω με τρελούς ή είναι κάτι εκπληκτικό που κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τελικά ήταν το πρώτο. Δεν είχα επικοινωνία από εκεί και πέρα με αυτό το στέλεχος. Δηλαδή, μία που με προσκύνησε, μια δυο επαφές στην πορεία μια χαρά γελάκια αγκαλίτσες και φιλάκια, και μετά όταν προέκυψε η αποχώρηση έγινε μπουχός.

Από τη μία στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου. Από την άλλη δεν με αξιοποιούσαν, ένιωθα ότι αυτός ο μήνας ήταν πάρα πολύ ζημιογόνος για την παρουσία μου στην τηλεόραση.

Θα συζητούσα ξανά με το συγκεκριμένο κανάλι στην περίπτωση που αλλάξει εντελώς η διοίκηση και έρθουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έχω διαμορφωμένη αρνητική άποψη γι’ αυτούς. Το κανάλι δεν μου φταίει, ούτε οι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό μου φταίν娻, καταλήγει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.