ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το λάθος του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, οι απόψεις είναι σαν τις κω…πίδες» (βίντεο)

Το λάθος του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, οι απόψεις είναι σαν τις κω…πίδες» (βίντεο)

Μία δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου αποτέλεσε αφορμή για πολλά σχόλια.

Τι απαντά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στις αρνητικές κριτικές για το βιβλίο του; «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κω…πίδες! Τα λόγια του Άντονι Κουίν είναι αυτά και ήταν επίτηδες τόσο στοχευμένα γιατί ήθελε να γίνει καυστικός, επειδή οι κριτικές μερικές φορές είναι περισσότερες από αυτό που είπε ο Άντονι Κουίν».

Και κάπου εκεί ακολούθησε μια αμηχανία, ένας προβληματισμός και όλοι στο πλατό του «Έλα Χαμογέλα» άρχισαν να ψάχνουν στα κινητά τους… Είχε πει κάτι τέτοιο ο Άντονι Κουίν; Ασφαλώς όχι.

«Οι απόψεις είναι σαν τις κω…πίδες. Όλοι έχουν από μία», είχε πει ο «Βρώμικος Χάρι» (Κλιντ Ίστγουντ) και τη λύση στο μυστήριο την έδωσε μετά από λίγα λεπτά με μήνυμα που έστειλε στην εκπομπή η Κάλλια Καστάνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.