ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα εκπομπή και οι πρώτοι καλεσμένοι

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα εκπομπή και οι πρώτοι καλεσμένοι

Η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στη μικρή οθόνη με δική της εκπομπή. Ποιοι θα είναι οι πρώτοι της καλεσμένοι.

Την Τρίτη το μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Για την παρέα» πως η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέφει στην τηλεόραση. Όντως πρόκειται για μια διασταυρωμένη είδηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του People, έχει ήδη πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή που θα έχει τίτλο «Εκπαιδεύοντας την Τζένη».

Τίτλος απόλυτα αντιπροσωπευτικός με το περιεχόμενος της εκπομπής, μιας και σε κάθε επεισόδιο, η Τζένη θα εκπαιδεύεται από ειδικούς, είτε στο μαγείρεμα, είτε στην υποκριτική, είτε στο τραγούδι.

Πηγές του ρεπορτάζ αναφέρουν πως κάθε εκπομπή θα έχει και μια ξεχωριστή αποστολή για την Τζένη, ενώ ελάχιστα από τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται σε πλατό, μια και για της ανάγκες του συγκεκριμένου project απαιτούνται φυσικοί χώροι. Η εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο από την συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα έχει οριστεί η Κυριακή 14 Απριλίου στις 16:00. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Ίαν Στρατής θα είναι από τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπομπή «Όλα λάθος» που παρουσιάζει ο πρώην σύζυγός της, Πέτρος Κωστόπουλος. Μολονότι η ίντριγκα της τηλεοπτικής τους κόντρας έχει ενδιαφέρον, η ίδια πηγή υποστηρίζει στο People πως «ακόμα δεν έχει κλειδώσει η ακριβής ώρα προβολής». Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που θα γίνει πολύ σύντομα και θα ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.