ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σώθηκαν από τη χρεοκοπία τα εστιατόρια του διάσημου σεφ Τζέιμι Όλιβερ!

Σώθηκαν από τη χρεοκοπία τα εστιατόρια του διάσημου σεφ Τζέιμι Όλιβερ!

Σώθηκαν από τη χρεοκοπία τα εστιατόρια του διάσημου σεφ, Τζέιμι Όλιβερ στο αεροδρόμιο Γκάτγκουικ του Λονδίνου.

Τα εν λόγω καταστήματα της αλυσίδας εστιατορίων του Τζέιμι Όλιβερ σώθηκαν σήμερα από τη χρεοκοπία χάρη στη συμφωνία που σύναψε με τον όμιλο τροφίμων SSP, βάσει της οποίας προστατεύονται και οι 250 θέσεις εργασίας στα τελευταία εναπομείναντα μαγαζιά στη Βρετανία.

Τον περασμένο μήνα τα περισσότερα μαγαζιά της αλυσίδας του Τζέρεμι Όλιβερ στη Βρετανία έβαλαν λουκέτο, με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι 1.000 άνθρωποιμ καθώς τα καταστήματα σταμάτησαν αμέσως κάθε εμπορική συναλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα τα εστιατόρια Jamie Oliver’s Diner, Jamie’s Italian και Jamie’s Coffee Lounge στο Γκάτγουικ, νότια του Λονδίνου, μεταβιβάστηκαν στον όμιλο SSP, μια εταιρεία που διαχειρίζεται καταστήματα τροφίμων σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, που τρέχει ήδη εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.