ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Νίκος Μαστοράκης οργανώνει ρετρό beach party στον Άλιμο με Dj τον ίδιο!

Ο Νίκος Μαστοράκης οργανώνει ρετρό beach party στον Άλιμο με Dj τον ίδιο!

Ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς το ερχόμενο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, η Ακτή Αλίμου μετατρέπεται σε μια τεράστια disco (που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3, 000 καλεσμένους) και το beach party που αποχαιρετά το καλοκαίρι είναι για όλους μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσουν τη νύχτα χορεύοντας ή ρομαντζάροντας κάτω από τα άστρα.

Το τραμ έχει συνεχή δρομολόγια και η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στα πλατό την μουσική αναλαμβάνουν ο Νίκος Μαστοράκης, ο Νικόλα Λαβάκα και ο guest DJ (με ερωτικές μπαλάντες) Νίκος Γκαραβέλας. Παρών, φυσικά, θα είναι και ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης που θα δώσει και το… εναρκτήριο λάκτισμα, παίζοντας το πρώτο χορευτικό mix.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επειδή το πάρτυ είναι σαν τα εγκάρδια σπιτικά, των ανέμελων δεκαετιών, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν το ποτό τους ή να παραγγείλουν στο παραπλεύρως Splash (με ειδικές τιμές) να χορέψουν, να κάνουν νυχτερινό μπάνιο (υπάρχει ναυαγοσώστης) και να χαρούν την παραλία του Αλίμου αυτή τη μια και σπάνια νύχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.