ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποκαλύψεις για τη σχέση του Καρόλου με τη Μέγκαν Μαρκλ

Αποκαλύψεις για τη σχέση του Καρόλου με τη Μέγκαν Μαρκλ

Όπως αποκαλύπτει ο βασιλικός βιογράφος πολλών μπεστ σέλερ, Νάιτζελ Κάουθoρν, ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας ανησυχούσε, καθώς “υπάρχει χώρος μόνο για μία βασίλισσα”, αλλά και για το γεγονός πως το ζευγάρι – Χάρι – Μέγκαν ήταν πολύ δημοφιλές, όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά παγκοσμίως.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε έρθει κοντά με τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018, όταν μοιράστηκαν τα κοινά ενδιαφέροντα τους για την τέχνη και την ιστορία. Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθεια του για αυτήν, καθώς του άρεσε ο δυναμικός χαρακτήρας της και πίστευε πως μια τέτοια γυναίκα χρειαζόταν ο Χάρι, που είναι πιο χαμηλών τόνων και ευαίσθητος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, της είχε δώσει το παρατσούκλι “τουνγκστένιο”, που είναι ένα πολύ σκληρό μέταλλο, ακριβώς γιατί αυτό -σύμφωνα με τον Κάρολο- ταιριάζει στον χαρακτήρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.