Τι τις ήθελες τις ευχές;

Style Me Up: Ο Τρύφωνας Σαμαράς κυνηγούσε διαγωνιζόμενη για να την κουρέψει (βίντεο)

Style Me Up: Ο Τρύφωνας Σαμαράς κυνηγούσε διαγωνιζόμενη για να την κουρέψει (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το Style Me Up αναλαμβάνει γενικό ρετουσάρισμα των διαγωνιζόμενων που θέλουν να διορθώσουν το στυλ και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Στο νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Open που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, τις εντυπώσεις κλέβει συνήθως ο διάσημος κομμωτής και beauty expert της εκπομπής, ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Οι αλλαγές πολλές φορές είναι θεαματικές και ορισμένες διαγωνιζόμενες δεν βρίσκουν το θάρρος να το τολμήσουν. Εκεί λοιπόν αναλαμβάνει δράση ο αποφασιστικός Τρύφωνας Σαμαράς. Στο σημερινό επεισόδιο, η αλλαγή προέβλεπε κούρεμα, παρά τις αντιδράσεις της Βάλιας η οποία δεν ήθελε να πειράξει το μήκος των μαλλιών της.

Ο δημοφιλής κομμωτής άρχισε να την κυνηγάει ενώ προσπαθούσε να την πείσει ότι πρέπει να τον εμπιστευτεί. Μα δεν είναι τυχαία ο top hair stylist της Ελληνικής showbiz…

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.