ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θες να κάνεις μια παθιασμένη σχέση; – Τα 3+1 ζώδια που θα στη… χαρίσουν

Θες να κάνεις μια παθιασμένη σχέση; – Τα 3+1 ζώδια που θα στη… χαρίσουν

Τα 4 ζώδια που θα σου… χαρίσουν μια παθιασμένη σχέση, σύμφωνα με την αστρολογία.

Ταύρος

Μην ξεγελιέσαι από το σκληρό εξωτερικό πρόσωπο του Tαύρου. Είναι εξαιρετικά φυσικά όντα που έχουν βαθιά επαφή με την έμφυτη σεξουαλικότητά τους. Οι Ταύροι δεν θα αφήσουν τον οποιονδήποτε στη ζωή τους, γιατί θα προτιμούσαν να σώσουν την ενέργειά τους για τη στιγμή που θα έρθει το κατάλληλο άτομο. Όταν συμβεί αυτό, θα αποδειχθούν ο ιδανικός συνδυασμός πιστών, στοργικών και δυνατών συντρόφων. Είναι σταθεροί και αληθινοί και πάντα θα φροντίζουν τον σύντροφό τους με τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Γιατί να ζητήσεις κάτι λιγότερο;

Λέων

Για έναν Λέοντα, η πίστη είναι το παν. Δεν ερωτεύεται εύκολα, αλλά όταν το κάνει, είναι ένα από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Μόλις ένας Λέων αισθάνεται αρκετά ασφαλής για να παραδοθεί, θα καταβάλει προσπάθεια να ανταποδώσει αυτή την αγάπη στον σύντροφό του. Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, επομένως έχει μια φυσική ζεστασιά και διαίσθηση που προσελκύει αμέσως τους ανθρώπους. Ο Λέων σύντροφος σου θα σε κάνει να τον λατρέψεις και να βεβαιωθείς ότι η σχέση σας δεν είναι συνηθισμένη.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το ότι είναι εξαιρετικά αισθησιακός, με μια τάση να γίνεται δραματικός. Μόλις αποφασίσει να δεσμευτεί σε ένα άτομο, το βλέπει με μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Ο σύντροφός σου Σκορπιός θα σε κάνει να νιώσεις σαν το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο και θα καλλιεργήσει μια σχέση γεμάτη με συναισθηματικές στιγμές και περιπετειώδες, παθιασμένο σεξ. Μπορεί να τείνει να ζηλεύει και να είναι κτητικός κατά καιρούς, αλλά είναι μόνο επειδή νοιάζεται τόσο βαθιά για το άτομο που αγαπά.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς μπορεί να φαίνονται μυστηριώδεις στην αρχή, αλλά βαθιά, η επιθυμία της καρδιάς τους είναι αρκετά άμεση: Θέλουν να ερωτεύονται τρελά με κάποιον. Θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους και να βεβαιωθούν ότι η σχέση πάει καλά. Εάν βγαίνεις με έναν Ιχθύ, μπορεί να περιμένεις να νιώσεις κατανόηση και αγάπη από αυτόν. Σε αντάλλαγμα, θέλει έναν σύντροφο που ενθαρρύνει τη φυσική του δημιουργικότητα και παρέχει τη θεμελιώδη επιρροή που μερικές φορές χρειάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.