
Για τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες και θέλει το δίδυμο Τζέημς Καφετζή και Νίκος Μπάρτζη να έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και να συζητιέται μέχρι και το σενάριο της αποβολής τους μίλησαν σε πρωινή εκπομπή.
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, ανέφερε ότι εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει ένα δημοσίευμα που θέλει τους δυο παίκτες του Survivor να φλερτάρουν με την αποβολή, καθώς τρώνε κρυφά. Αυτός λέγεται, μάλιστα, πως είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έχει απομακρύνει τους Έλληνες τεχνικούς από την παραλία που βρίσκονται οι παίκτες γιατί τους δίνουν κρυφά φαγητό.
Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και οι δυο παίκτες φαίνεται να παραμένουν ασφαλείς στην παραλία, μέχρι φυσικά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.