ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βάλτε τέλος στα όνειρα για six pack – 6 λόγοι για να έχετε κοιλίτσα

Βάλτε τέλος στα όνειρα για six pack – 6 λόγοι για να έχετε κοιλίτσα

Σίγουρα ένα γυμνασμένο σώμα είναι ωραίο ως θέαμα και θεμιτό από τις γυναίκες, όμως τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι η κοιλίτσα κερδίζει πόντους.

Υπάρχουν έξι πολύ σοβαροί λόγοι για τους οποίους ο άντρας πρέπει να έχει κοιλιά.

Διαβάστε να διευρύνετε τους ορίζοντες και τα κιλά σας.

1. Δείχνεις στη γυναίκα ότι έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου

Σιγά μη μπεις στη διαδικασία να τρέχεις στα γυμναστήρια και να χτυπιέσαι σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα πριν τον μουντάρει ο Ιβάν Ντράγκο. Όχι ρε φίλε, αυτά τα ‘κανες όταν ήσουν 18. Τώρα ξέρεις ότι το six pack σου είναι το μυαλό (και το κοντοσούβλι σου)

2. Δεν δείχνεις στερημένος

Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα χορτασμένο, να έχει ζήσει τη ζωή του και να μην παίζει το μάτι του στα πιπίνια και στα κοψίδια. Και ο άντρας που είναι πάνω από 1.85 και over 95 κιλά, ζωή να ‘χει, πολλά μπορείς να τον πεις, αλλά στερημένο όχι! Τα ‘χει ξεκληρίσει τα κοπάδια του…

3. Λειτουργεί ως μαξιλάρι το χειμώνα

Το Γενάρη που ο χιονιάς του Αρνιακού θα ‘χει φέρει 13 μέτρα χιόνι στο Σύνταγμα, για να ζεσταθεί η καλή σου θα ζητήσει καταφύγιο στη ζεστή σπηλιά της μπυροκοιλιάς σου.

Αν έχεις κάνει το λάθος και έχεις κρατήσει τους σκληρούς κοιλιακούς του καλοκαιριού (θύμισέ μου να σου πω άλλο ένα πετυχημένο με τον Τοτό μετά) θα ξαπλώσει πάνω σου και θα είναι σαν να κοιμάται σε ντιβανοκασέλα. Ενώ αν διαθέτεις επαρκή ποσότητα λίπους θα κοιμηθεί στα πούπουλα. Σαν να πέφτει σε στρώμα coco-mat θα είναι…

4. Προσθέτει κιλά κουλτούρας πάνω σου

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι μόλις έμαθες ότι πέθανε ο Σπύρος Ευαγγελάτος έψαξες το τηλέφωνο της Τατιάνας για να τη συλλυπηθείς, καταλαβαίνει κανείς ότι εσύ και η κουλτούρα έχετε την ίδια σχέση που έχει ο Ιγκουαίν με τα γκολ στα κρίσιμα ματς.

Αν θες να το σώσεις και να φανείς στα μάτια της λίγο πιο κουλτουριάρης από τον Άνθιμο Ανανιάδη, κράτα το τελευταίο οχυρό. Την κοιλιά σου. Αν τη χαϊδεύεις διακριτικά την ώρα που μιλάς, έχοντας το βλέμμα στο άπειρο θα σε περάσει για κουλτουριάρη βεληνεκούς Σταμάτη Κραουνάκη…

5. Δεν δημιουργεί ανασφάλειες στη φίλη σου

Έλα λίγο στη θέση της. Φαντάσου να είναι με κάναν σφίχτη από αυτούς που το λάδι αντί να το χρησιμοποιούν για παπάρα στη χωριάτικη το αλείφουν πάνω τους για να φανεί η γράμμωση. Θα ‘ναι μες την ανασφάλεια και την δίαιτα η καψερή.

Αν τρώει αυτός μόνο σπιρουλίνα και γκότζι μπέρι θα αναγκαστεί και αυτή να ακολουθήσει για να μη χαλάσει η σιλουέτα της. Ενώ αν είναι με τον τίμιο μπυροκοιλιά θα ακούει «δίαιτα Ducan» και θα νομίζει ότι είναι όρος στο μπάσκετ σαν το πικ εν ρολ! Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η σχέση δύσκολα θα μακροημερεύει γιατί κάποια στιγμή έρχεται η αποφράδα μέρα που θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Θα βάλει χέρι στις πατάτες σου…

6. Κάνει πιο εντυπωσιακό το επίτευγμά σου, αν τρελαθείς ποτέ και κάνεις δίαιτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ την κοιλιά μας. Όλοι για ένα like ζούμε σε αυτή τη ζωή. Φαντάσου λοιπόν, αν για κάποιο λόγο που η επιστήμη αδυνατεί να εξηγήσει, αποφασίσεις να κάνεις δίαιτα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Όλοι θα σε αποθεώσουν γιατί θα έχουν στο μυαλό τους τη σημερινή εικόνα σου που είσαι πιο γοητευτικός και από κεφτέ της Ρένας της Φτελιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.