ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ σου ταιριάζει

Μη διστάσεις να το ζητήσεις!

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ σου ταιριάζει

Η περίοδος των διακοπών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τι καλύτερο και γιορτινό από το να μάθεις πιο κοκτέιλ είναι το ιδανικό σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου που συνδέονται με το ζώδιο σου.

Δες λοιπόν παρακάτω τις προτάσεις για το τι θα πρέπει να επιλέξεις να πιεις σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός
Mistletoe Martini

Εκείνοι που γεννιούνται στο ζώδιου του Κριού είναι γνωστοί για την παθιασμένη φύση, τον ενθουσιασμό και το θάρρος τους. Οτιδήποτε βασίζεται στη βότκα αναδεικνύει τη φλογερή και νεανική αυτοπεποίθησή τους. Ένα Mistletoe Martini που αποτελείται από cranberry και elderflower είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Ταύρος
Brandy Alexander

Ένας Ταύρος λέγεται ότι είναι υπομονετικός, αφοσιωμένος και εξαιρετικά αξιόπιστος. Ένας Ταύρος αγαπά τις παραδόσεις, οπότε το Brandy Alexander αποδίδει την τέλεια ισορροπία των κλασικών γεύσεων με ένα ζεστό μείγμα μοσχοκάρυδων. Ο ζεστός συνδυασμός από brandy και κονιάκ Crème de cacao θα σε απογειώσει.

Δίδυμοι
Cranberry Margarita

Οι Δίδυμοι λέγεται ότι είναι ευγενικοί και στοργικοί. Η Tequila αναδεικνύει μια πιο άγρια πλευρά του Διδύμου, βγάζοντας στην επιφάνεια τυχόν ντροπαλά συναισθήματα. Ένα Cranberry Margarita είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσθέσει λάμψη σε οποιοδήποτε χριστουγεννιάτικο πάρτι.

Καρκίνος
Lemon Ginger Mojito

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως η «μητέρα» όλων των ζωδίων και εκείνοι που είναι Καρκίνοι είναι επίμονοι, δημιουργικοί και πιστοί. Αυτό το μίγμα με νότες ginger ταιριάζει όσο τίποτα άλλο με την θερμή καρδιά του Καρκίνου.

Λέων
Winter’ s Truce με ρούμι

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λέοντα γνωρίζουν πώς να είναι αποτελεσματικοί οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Whiskey συμπληρώνει τον φλογερό και παθιασμένο χαρακτήρα του. Το Winter’ s Truce είναι πραγματικά ένα κοκτέιλ για να ζεσταθεί η ψυχή του με τα εκχυλίσματα τσαγιού echinacea σε συνδυασμό με μέλι και τζίντζερ.

Παρθένος
Sloe gin fizz cocktail

Εάν είστε ευγενικοί και εργατικοί, δεν μπορεί… θα είστε Παρθένοι. Το Τζιν ξεδιπλώνει τον αναλυτικό εγκέφαλο του Παρθένου, αποκαλύπτοντας το ελεύθερο πνεύμα του. Αφήστε το Sloe να πασπαλίσει με λίγη μαγεία τα Χριστούγεννα με τη γλυκιά αλλά έντονη γεύση του.

Αναμείνατε στο… ακουστικό σας για το δεύτερο μέρος του αφιερώματος. Όσοι ανήκετε στην πρώτη εξάδα του ζωδιακού κύκλου φροντίστε από τώρα για τις προμήθειες!

Ζυγός
White Christmas Mojito

Οι Ζυγοί είναι ευγενικοί, δίκαιοι και δεν θέλουν να χάνουν οποιοδήποτε κοινωνικό γεγονός. Το ρούμι με τη μορφή ενός White Christmas Mojito θα προσφέρει αυτό το χαρούμενο χιονισμένο συναίσθημα που όλοι λαχταράμε, με τη μορφή ενός κλασσικού χριστουγεννιάτικου ποτού.

Σκορπιός
Apple Pie Moonshine

Ο Σκορπιός είναι γενναίος και παθιασμένος. Η πλούσια φύση του και το ταλέντο του να γίνεται ένας αληθινός φίλος κάνουν το Apple Pie Moonshine το ιδανικό εορταστικό κοκτέιλ γι ‘αυτούς. Ο πηχτός χυμός μήλου με κανέλα, θα σας κάνει να νιώσετε ζεστά.

Τοξότης
Sugared Cranberry Mimosa

Εάν είστε γενναιόδωροι και ιδεαλιστές, τότε είστε άξιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας. Ίσως επίσης να είστε εξωστρεφείς, δυναμικοί και ελεύθεροι στο πνεύμα. Για αυτό δοκιμάστε ένα Mimosa Cranberry, το οποίο θα αναδείξει τις κλασικές γεύσεις των Χριστουγέννων.

Αιγόκερως
Scotch Spice

Οι υπερήφανοι Αιγόκεροι έχουν αυτοέλεγχο είναι πρακτικοί και ευσυνείδητοι. Είναι ο φίλος που όλοι χρειάζονται τα Χριστούγεννα. Ξέρουν τι τους αρέσει και τείνουν να κολλάνε σε κλασικές γεύσεις. Ένα Scotch Spice με επιπλέον σιρόπι κανέλας, θα προσφέρει αυτό το ζεστό συναίσθημα και το εορταστικό άρωμα, ακόμα και όταν κάνει πολύ κρύο.

Υδροχόος
Eggnog Martini

Οι Υδροχόοι είναι βαθείς στοχαστές, που αγαπούν να λύνουν σύνθετα προβλήματα. Η ανεξαρτησία και η ατομικότητά τους είναι αυτό που τους κάνει ασυνήθιστα περίεργους και ενδιαφέροντες για τους άλλους. Έτσι, μπορεί να θέλετε να γαργαλίσετε τη γεύση σας με ένα αψέντι eggnog.

Ιχθείς
Spiced Americano

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς δεν είναι εγωιστές και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους ενώ όλοι διαθέτουν μια καλλιτεχνική φύση. Οι Ιχθείς έχουν την τάση να επιλέγουν κάτι ασυνήθιστο, επομένως ένα Spiced Americano προσφέρει μια μοναδική γεύση για τα Χριστούγεννα. Αν και τα συστατικά μπορεί να αποτελέσουν έκπληξη, οι πικάντικες νότες του Jägermeister σε συνδυασμό με τον αφρό του Prosecco, δημιουργούν ένα κοκτέιλ που είναι έτοιμο να ξεκινήσει το οποιοδήποτε πάρτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.