ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπορούν να έχουν όποια θέλουν: Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες του ζωδιακού με τη μεγαλύτερη γοητεία

Μπορούν να έχουν όποια θέλουν: Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες του ζωδιακού με τη μεγαλύτερη γοητεία

Αυτοί είναι οι τρεις άνδρες του ζωδιακού που είναι τόσο ακαταμάχητοι που καμιά γυναίκα δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Ταύρος

Το πιο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν Ταύρο, αφού όταν αυτός αγαπάει μπορεί να λυγίσει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Επιπλέον είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την καλή ζωή, οπότε θα σε κάνει να περνάς καλά και είναι εξαιρετικό εpαστής. Επομένως καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο ακαταμάχητος.

Καρκίνος

Είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να σε κατακτήσει με την ζεστασιά και την ειλικρίνεια του. Μπορεί όμως να μπαίνει και στη θέση σου και να καταλαβαίνει πως βλέπεις εσύ τα πράγματα. Η ενσυναίσθηση που τον διακατέχει θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική, άρα πως να μην σε ρίξει;

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο διασκεδαστικοί τύποι που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά μαζί τους. Είναι και τρελιάριδες, οπότε δε θα πουν όχι σε καμιά τρέλα σου, ενώ έχουν την ικανότητα να κάνουν ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα να μοιάζουν ωραία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.