Τα ζώδια που θα περάσουν καλά & εκείνα που θα δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια που θα περάσουν καλά & εκείνα που θα δυσκολευτούν αυτή την εβδομάδα

Η εβδομάδα που διανύουμε, ευνοεί περισσότερο κάποια ζώδια ενώ κάποια άλλα αναμένεται να περάσουν πιο δύσκολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από αυτή των Ιχθύων. Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο 12ο ζώδιο του κύκλου, σε ενθαρρύνει για βαθύτερη σύνδεση με το πνεύμα σου και για να αφήσεις πίσω σου τον εγωισμό σου όταν σου στερεί το να βρεις την αληθινή ευτυχία.

​Οι Ιχθύες σε κάνουν να νιώθεις πιο έντονα, αγγίζοντας την ενσυναίσθηση και την ευαισθησία και σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Μπορεί αυτό να κάνει τα συναισθήματά σου να σε κατακλύζουν αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε κάνει να τα νιώσεις ουσιαστικά.

Τα ζώδια του νερού ειδικά διανύουν την καλύτερή τους εβδομάδα. Η εβδομάδα που ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου θα είναι απόλυτα μαγευτική αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς.

Έχουμε ξαναπεί όμως πως η αστρολογία, όπως και πολλά πράγματα στη ζωή, έχει και πάντα δύο πλευρές. Έχεις νιώσει ποτέ ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα όνειρο; Έχεις ξυπνήσει το πρωί νιώθοντας ότι όλα είναι θολά και δύσκολα να τα εξηγήσεις;

​Αυτή η αίσθηση μπορεί να είναι συνάμα συναρπαστική αλλά και ανησυχητική για αυτό προετοίμασε τον εαυτό σου για μια μεγάλη εβδομάδα αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς. Ο Ήλιος είναι στον μυστικιστή, πνευματικό και εξωπραγματικό Ιχθύ οπότε η ενέργεια είναι ήδη ήρεμη και γοητευτική σε αυτή τη φάση.

​Ωστόσο, η νέα εβδομάδα είναι τόσο φωτεινή και διαστημική που μπορεί να νιώσεις αποπροσανατολισμό. Αν είσαι Κριός, Λέων ή Τοξότης θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα και είναι ζωτικής σημασίας να βρεις τρόπους για να βρίσκεις το κέντρο σου κάθε φορά που χάνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.