Δεν παντρεύονται και δεν νοικοκυρεύονται: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι κατά του γάμου

«Βγάζουν σπυριά» μόνο στην ιδέα

Δεν παντρεύονται και δεν νοικοκυρεύονται: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι κατά του γάμου

Τα παρακάτω ζώδια δεν φοβούνται τη μοναξιά, η ρουτίνα τα κουράζει και λατρεύουν να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους.

Δεν θα θυσίαζαν με τίποτα την ανεξαρτησία τους, γι’ αυτό και παιρνούν αρκετά διαστήματα ως single – χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα.

Δείτε ποια είναι:

Παρθένος

Δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια (και σε κάθε ψεγάδι που έχει το ταίρι τους), οι Παρθένοι δύσκολα θα προχωρήσουν σε γάμο. Ο ή η σύντροφός τους θα περάσει από πολλά τεστ μέχρι να καταφέρει να κερδίσει μια σίγουρη θέση στην καρδιά τους. Στη συνέχεια ίσως έρθει και μια πιο επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους. Έχουν πάντα ένα πλάνο στο μυαλό τους, από το οποίο δεν παρεκκλίνουν ποτέ και δεν αφήνουν και τίποτα να τους χαλάσει το πρόγραμμα. Ο γάμος θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλο περισπασμό, γι’ αυτό και τον αποφεύγουν.

Τοξότης

Οι περιπετειώδεις εκπρόσωποι του ζωδιακού βλέπουν τον γάμο ως μια… φυλακή. Θεωρούν πως η καθημερινότητα θα τους κουράσει και θα τους εγκλωβίσει. Οι Τοξότες θέλουν ελευθερία. Να ξέρουν πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να φύγουν για ένα ταξίδι, έστω και κοντινό. Ακόμα και να βρίσκονται σε σχέση, αν αυτή τους δημιουργεί αρκετό προβληματισμό και ανησυχία στην καθημερινότητα δεν θα την προχωρήσουν πιο σοβαρά. Αγαπούν την ανεξαρτησία τους και δεν τη θυσιάζουν για κανέναν και τίποτα.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Υδροχόοι νοιάζονται πολύ για τους άλλους. Προσπαθούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους και να τους βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω τον εαυτό τους. Ωστόσο, αγαπούν την εργένικη ζωή και δύσκολα την αποχωρίζονται, γι’ αυτό και χρησιμοποιούν παραδείγματα από κρίσεις σε γάμους, ώστε να αποφύγουν τη δική τους δέσμευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.