ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρός ο 26χρονος γιος του ηθοποιού Μάικλ Μάντσεν – Γίνεται λόγος για αυτοκτονία

Ο Χάντσον φέρεται να ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του Κάρλι και ήταν βετεράνος του στρατού.

Νεκρός ο 26χρονος γιος του ηθοποιού Μάικλ Μάντσεν – Γίνεται λόγος για αυτοκτονία

Ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Μάντσεν, Χάντσον, πέθανε σε ηλικία 26 ετών. Σύμφωνα με τη Sun, ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο νησί Οάχου. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χάντσον Λι Μάντσεν, 26 ετών, σκοτώθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι, με υποψία αυτοκτονίας», δήλωσε μια εκπρόσωπος του Τμήματος Ιατροδικαστών στη Χονολουλού.

Ο Μάικλ Μάντσεν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις ταινίες του Koυέντιν Ταραντίνο, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Reservoir Dogs και Kill Bill . Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ήταν και ο νονός του Χάντσον.

Η οικογένεια Μάντσεν, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι από θλίψη και πόνο για την απώλεια του Hudson. Η μνήμη και το φως του θα μείνουν στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστoύμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάντσον φέρεται να ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του Κάρλι και ήταν βετεράνος του στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.