ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ξέσπασμα του Γιάννη Κότσιρα για τις εκλογές: ”Χάθηκε η δημοκρατία”

Το ξέσπασμα του Γιάννη Κότσιρα για τις εκλογές: ”Χάθηκε η δημοκρατία”

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλάει για τις εκλογές και θεωρεί απογοητευτικά τα πολιτικά μηνύματα του τελευταίου οκταμήνου…

«Αυτό νιώθω ιδιαίτερα το τελευταίο οκτάμηνο. Δεν πας να ψηφίζεις ότι θέλεις, σημασία έχει τι θέλουν τελικά οι άλλοι. Αυτό μας πέρασαν ως μήνυμα και αυτό είναι απογοητευτικό» τόνισε σε συνέντευξή του, στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης καταθέτει ένα αίτημα προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές.

«Αν ήξερα ότι θα μπορούσαν να με πείσουν ότι θα βγει μια κυβέρνηση που θα την επιλέξω εγώ και όχι οι άλλοι, ναι, αυτό θα ήταν το μοναδικό αίτημα προς το παρών. Το αίτημα μου είναι να μου βγάλουν από το μυαλό ότι δεν μπορώ να τους κάνω αιτήματα. Αισθάνομαι ότι και να τους κάνω κάποιο αίτημα πρέπει να πάρω άδεια από έξω».

Ο Γιάννης Κότσιρας καλεί τους συναδέλφους του να δείξουν κατανόηση στις δύσκολες ημέρες που διέρχεται ο ελληνικός λαός. «Όλοι το καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει αλλά πρέπει να το δείχνουμε και να δίνουμε τα ερείσματα στον κόσμο να παλέψει στα δύσκολα που έρχονται Νομίζω ότι θα το καταλάβουν και όλοι οι συνάδελφοι. Όλοι είμαστε ένα και πρέπει να μοιραζόμαστε τη μουσική μας γιατί αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος. Αυτό προσπαθώ να κάνω να δίνω αισιοδοξία στον κοινό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και η μουσική χρειάζεται τη δημοκρατία της για να λάμψει και να ακουστεί. Όσο ποιο δύσκολες είναι οι εποχές τόσο πιο σημαντικότερη είναι η παρουσία μας». Σχολιάζοντας τη συναυλία στη ΔΕΘ με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα εκφράζει την άποψη ότι το «παλιό» είναι, πάντα και καλό. «Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια. Είναι μια ιδιαίτερη συνεργασία και μας γεμίζει καλλιτεχνικά πάρα πολύ. Δεν είναι η πρώτη φορά . Οι συναυλίες μας αυτές θα συνεχιστούν Αθήνα, Χανιά, Ηράκλειο και Πάτρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.