ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζίτζι Χαντίντ: Η “χοντρούλα” Παλαιστίνια με 6,5 εκατ. φαν [φωτό]

Τζίτζι Χαντίντ: Η “χοντρούλα” Παλαιστίνια με 6,5 εκατ. φαν [φωτό]

Εγινε στόχος ειρωνικών σχολίων για τα κιλά της και τις καμπύλες της που ξεπερνούν τον μέσο όρο των μανεκέν. Η Τζίτζι Χαντίντ απάντησε με μια ανοιχτή επιστολή και υπερασπίστηκε τον εαυτό της.

Γεννήθηκε το 1995 και το πραγματικό της όνομα είναι  Jelena Noura Hadid. Εχει έναν αδελφό 17 ετών και μια αδελφή, επίσης μοντέλο, 19 ετών.

Παιδιά ενός πλούσιου μεσίτη Παλαιστίνιου (ο οποίος είναι διάσημος ο ίδιος0 και της  Yolanda Foster, Ολλανδικής καταγωγής, μοντέλο της δεκαετίας 1980 και πρόσωπο-κλειδί στην τηλεοπτική σειρά The Real Housewives of Beverly Hills. Αυτή η οικογένεια παλαιστινιακής καταγωγής είναι διάσημη στο Χόλιγουντ, περίπου όσο και ο Καρντάσιαν.

Η μητέρα της:

Στον λογαριασμό της στο instagram η Τζίτζι Χαντίντ έχει 6,5 εκατομμύρια ακολούθους αφού οι φαν της ακολουθούν όχι μόνο την εντυπωσιακή της πορεία αλλά και τους διάσημους φίλους της, όπως η Κένταλ Τζένερ, Τέιλορ Σουίφτ. Οι οικογένειες Χαντίντ και Τζένερ έγιναν πρόσφατα και συγγενείς αφού η μητέρα τους Γιολάντα παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο τον Ντέιβιντ Φόστερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Λίντα Τζένερ, πρώην σύζυγο του Μπρους Τζένερ, που έγινε σήμερα η γυναίκα Κέητλιν Τζένερ.

Η νεαρή έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 57 κιλά, πολλά για το επάγγελμά της. Τα σχόλια που άκουσε για τα κιλά της, μετά την Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης εξόργισαν το μοντέλο και έγραψε στη επιστολή της:

«Ναι, έχω στήθος, έχω κοιλιά, έχω οπίσθια, έχω μπούτια και δεν ζητάω χάρη από κανέναν. Φοράω ρούχα κανονικού μεγέθους. Τα άγρια σχόλια που μου στέλνετε δεν μου δίνουν κίνητρο να αλλάξω σώμα, ούτε να αρνηθώ τις προτάσεις των σχεδιαστών που μου προτείνουν να φορέσω τα ρούχα τους στην πασαρέλα».

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πολύ γρήγορα, πολύ αρνητικά τον τελευταίο μήνα. Ναι, οι επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχονται κατά 99% από ανθρώπους, που δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Είμαι άνθρωπος και δεν πρόκειται να πω ψέματα. Άφησα αυτήν την αρνητικότητα να με επηρεάσει λίγο…»

Ναι, δεν έχω το ίδιο σώμα, που έχουν άλλα μοντέλα στα show. Όχι, δεν πιστεύω ότι είμαι η καλύτερη στα show, στα οποία έχω συμμετέχει. Ναι, θέλω να κάνω μοναδικές εμφανίσεις, αλλά ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ. Παρόλα αυτά, δεν είμαι η μοναδική με αυτόν τον τύπο σώματος στη μόδα…», έγραψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.