ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκληραίνει η κόντρα: Η Μπαλατσινού θα κάνει αγωγή στον Παπανώτα!

Σκληραίνει η κόντρα: Η Μπαλατσινού θα κάνει αγωγή στον Παπανώτα!

Αγριεύουν τα πράγματα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Παπανώτα, με την πρώτη να ετοιμάζει αγωγή για προσβολή της οικογένειάς της.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η Τζένη Mπαλατσινού είπε ότι από τη στιγμή που θίγεται η αξιοπρέπεια της οικογένειάς της, αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς είπε μιλώντας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας περίμενε τη συγγνώμη της Μπαλατσινού, τελικά θα λάβει αγωγή.

Τα σχόλια της Μπαλατσινού που ενόχλησαν τον Παπανώτα

Οι δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού που ενόχλησαν τον Δημήτρη Παπανώτα και τις οποίες θεώρησε ομοφοβικές ήταν:

«Έχω κάνει καμιά δεκαριά (πλαστικές επεμβάσεις) κάθε μέρα και από μία. Στον Παπανώτα πείτε να σχολιάσει που έχει μια καλή κουβέντα για όλες τις γυναίκες. Φαίνεται τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες… Α, δεν ξέρω, εγώ 2-3 που έχω ακούσει είναι μόνο από τον Παπανώτα και μπράβο του γιατί φαίνεται ότι τις αγαπάει πολύ τις γυναίκες πολύ το αγόρι – γιατί είναι αγόρι, άντρας γερός ο Παπανώτας».

Τα σχόλια που ενόχλησαν την Μπαλατσινού

Στη συνέχεια ο ίδιος απάντησε τόσο μέσα από την εκπομπή Happy Day, όσο και μέσα απο τον λογαριασμό του στο facebook και με από τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή Αποκαλυπτικά.

«Προσπαθούν οι δημοσιογράφοι να βρουν μια ερώτηση που να μην είναι κλισέ, να μην τα παίρνουν στο κρανίο κάποιες κυρίες. Μα τι να σε ρωτήσω, για τη θεωρία της σχετικότητας; Δεν θα ξέρεις να απαντήσεις. Να σε ρωτήσω για την κλιματολογική αλλαγή; Για την κρίση στην Αργεντινή;…Γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις για τις πλαστικές, αφού μόνη της τα λέει. Αυτό που λυσσάτε να γίνετε διάσημες και μόλις γίνετε διάσημες στραβοχύνεστε! Σαν στραβοχυμένος λουκουμάς! Αγάπη μου έκανες τούμπες για να σε ρωτάμε! Δεν το λέω για την Τζένη! Γενικώς».

Στο facebook έγραψε:

«Για δες καιρό που διάλεξε το Τζενακι (Μπαλατσινου) να κάνει ρατσιστικές και ομοφοβικες δηλώσεις!!!! Σήμερα που στη βουλή κατατίθεται ΑΥΤΟ το νομοσχέδιο!!!!

Θα της απαντήσω με εκτεταμένο σημείωμα όπου θα εκφράσω τις δεκάδες απορίες μου μετά την αναίτια και χυδαία επίθεσή της σε βάρος μου. Ελπίζω να έχει τα guts να απαντήσει σε αυτές τις απορίες.

Τι είδους απορίες? Να πχ αναρωτιέμαι αν μετά την εικοσαετή καριέρα της ως νοικοκυρά και τη σύντομη θητεία της ως μοντέλο και ως παρουσιαστρια, σκέφτεται να κάνει και καριέρα ως Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας…. Χαχαχα…».

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ο Παπανώτας έκανε λόγο για «αήθη και μηνύσιμη δήλωση».

«Η πρώτη απάντηση που έδωσα σε αυτήν την αήθη και πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση, ήταν με χιούμορ. Προσπάθησα το γερός άντρας να το μεταφράσω ως ότι δεν έχω τη σωματική δύναμη να δείρω. Δεν θέλησα να δώσω σεξουαλικές και σεξιστικές προεκτάσεις σε αυτή την αήθη δήλωση και μάλιστα μηνύσιμη. Κάλεσε η κ. Μπαλατσινού τις κάμερες αν έχουν τα guts να παίξουν τη δήλωση στις εκπομπές. Αυτό είναι όχι απλά μηνύσιμο και άξιο αγωγής, είναι μοναδικό στα χρονικά. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιου είδους ομοφοβική και σεξιστική επίθεση κατά συναδέλφου».

«Εγώ για την κ. Μπαλατσινού επί 20 χρόνια μιλούσα με τα καλύτερα λόγια. Υπερασπίστηκα προσωπικά την εκπομπή τους στο Mega με τον Πέτρο, ακόμα και όταν βγήκε ο Σεφερλής είπα ¨κακώς το Mega έκοψε αυτή την εκπομπή”. Διατηρώ το δικαίωμα να μη μου αρέσει το αποτέλεσμα των αισθητικών της επεμβάσεων. Φτάνει πια να μας προκαλούν με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μάθει να είναι στο απυρόβλητο και στη βασιλεία τους και να είναι ομόκληροι της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, αργότερα ομόκληροι της εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και δεν πάνε να κρυφτούν σε μια γωνιά και να μας αφήσουν στην κατάντια που μας φέρανε, να δουλεύουμε μέρα νύχτα και να πληρώνουμε φόρους».

«Το πρόβλημα της κ. Μπαλατσινού δεν είναι η ηλικία, αλλά το θέμα του πορτοφολιού. Έχω κάνει ρεπορτάζ, κλαίγανε τα Βόρεια Προάστια όταν έμεινε η κ. Μπαλατσινού ελεύθερη και τελικά κλάψανε τα Πανοράματα Θεσσαλονίκης. Το μισογύνης της το επιστρέφω γιατί έχω τις καλύτερες σχέσεις με τις γυναίκες τις οικογένειάς μου, του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος και της προσωπικής μου ζωής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά βάθος την λυπάμαι και λυπάμαι που τα σκάγια παίρνουν και τον Πέτρο, ο οποίος δεν φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος και απορώ πώς άντεξε τόσα χρόνια»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.