ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H 27χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη μπαίνει στο χώρο της μόδας (φωτό)

H 27χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη μπαίνει στο χώρο της μόδας (φωτό)

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 27χρονη γαλαζοαίματη έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρεία επενδύσεων στο χώρο της μόδας που έχει έδρα την Νέα Υόρκη.

Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της σε Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο και όλοι ελπίζουν ότι η νεαρή Βεατρίκη θα δείξει μεγαλύτερη αφοσίωση στη νέα της δουλειά από ότι έδειξε ως βοηθός στη Sony Pictures όπου τέθηκε σε αργία 18 φορές.

Γεννημένη στις 8 Αυγούστου του 1988 το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Goldsmith του Λονδίνου και συνέχισε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο. 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ είναι η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της πριγκίπισσας Σάρα και θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρίγκιπα Χάρι. Είναι μάλιστα ο άνθρωπος που φέρεται να γνώρισε τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία, ο άνθρωπος δηλαδή που έκανε το… προξενιό (δημοσίευμα του αυστραλιανού τύπου ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι πρίγκιπας Χάρι και Μαρία Ολυμπία διατηρούν σχέση το τελευταίο διάστημα, κάτι που διέψευσε το βρετανικό παλάτι, όχι, όμως και η οικογένεια του τέως). 

Βετρίκη και Μαρία Ολυμπία κάνουν ιδιαίτερα στενή παρέα αφού εκτός από όλα τα άλλα τις ενώνει και η κοινή τους αγάπη για τη μόδα. Είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη εγγονή του τέως έχει δείξει από νωρίς την αγάπη της για τη μόδα και έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδα. Αλλωστε, οι φωτογραφίες που αναρτά στο λογαριασμό της στο Ιnstagram μαρτυρούν ότι δεν χάνει event για event μόδας ανά τον κόσμο… 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.