ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μπάρκουλης μετά από αιμορραγικό επεισόδιο- Γιατί ξεσπά η σύζυγός του!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αντρέας Μπάρκουλης μετά από αιμορραγικό επεισόδιο- Γιατί ξεσπά η σύζυγός του!

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Αντρέα Μπάρκουλη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με συνεχόμενα προβλήματα υγείας. 

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους η σύζυγός του, Μαίρη, που βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη στο Facebook

«Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου. O Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστρορραγίας. Όπως ήταν φυσικό πήρα το 166. Δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών. Η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στο Γεννηματά. Μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό. Ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος. Πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια. είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;;». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.