ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τεό Θεοδωρίδης: Χαρίζει την αποζημίωση από την φυλακή στο κράτος

Τεό Θεοδωρίδης: Χαρίζει την αποζημίωση από την φυλακή στο κράτος

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα μοντέλα που πέρασαν από τις πασαρέλες και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα. Ο λόγος για τον Τεό Θεοδωρίδη που δεν έγινε γνωστός μόνο για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για τα προβλήματα που είχε με τη δικαιοσύνη.

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα freddo, ότι αν και θα μπορούσε να είχε ζητήσει αποζημίωση σχεδόν 30.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο γιατί παρέμεινε στη φυλακή περισσότερο από όσο έπρεπε, αποφάσισε να τα χαρίσει, καθώς εκτιμά ότι είναι χρήματα που ανήκουν στον ελληνικό λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσα να είχα κάνει σχετική αίτηση και να διεκδικήσω πολλές χιλιάδες ευρώ, γιατί πραγματικά συνέβησαν πολλά σε όλα αυτά τα χρόνια, απίστευτη ταλαιπωρία ψυχολογική, ηθική, και βέβαια όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τις συνεχείς αναβολές ήταν πραγματικά όχι μόνο αγχωτικό, αλλά και ψυχοφθόρο. Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν για να πάει η υπόθεση στο Εφετείο. Και το χειρότερο; Έμεινα στη φυλακή μεγαλύτερο διάστημα από όσο έπρεπε, η ποινή θυμίζω – κατόπιν μετατροπής του αδικήματος από κακούργημα σε πλημμέλημα ήταν μικρότερη χρονικά. Πιθανόν να μην είχα μπει καν φυλακή, αφού η ποινή είχε μετατραπεί από κακουργηματική σε πλημμεληματική και θα μπορούσε να ήταν και εξαγοράσιμη. Αυτά όμως αποτελούν παρελθόν και με έχουν διδάξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.