ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκλονίζουν οι νέες φωτογραφίες της Shanen Doherty που παλεύει με τον καρκίνο

Συγκλονίζουν οι νέες φωτογραφίες της Shanen Doherty που παλεύει με τον καρκίνο

Η Shanen Doherty παλεύει με θάρρος την ασθένειά της, παρά το γεγονός ότι δυστυχώς ο καρκίνος επέστρεψε ένα χρόνο μετά τη μαστεκτομή, αυτή τη φορά στους λεμφαδένες. Η ηθοποιός αναγκάστηκε να κουρέψει τα μαλλιά της αφού σιγά σιγά τα έχανε από τις σκληρές χημειοθεραπείες.

Τώρα παρά το γεγονός ότι περνάει άσχημα δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και νιώθει τυχερή που έχει στο πλευρό της τον σύντροφό της και την μητέρα της.

Λίγες μέρες πριν ευχαρίστησε τη μητέρα της που είναι κοντά της και την βοηθάει στον γολγοθά της, ενώ σημερα με τον αγαπημένο της λέγοντας πως ο καρκίνος είναι απαίσιος αλλά είναι τυχερή που έχει τους δικούς της ανθρώπους κοντά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.