ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απαγόρευση από την Αθηνά Ωνάση στον Αλβάρο να πλησιάσει στο αγαπημένο του άλογο (φωτό)

Απαγόρευση από την Αθηνά Ωνάση στον Αλβάρο να πλησιάσει στο αγαπημένο του άλογο (φωτό)

Χθες, μέσα από το γερμανικό site, Bunde.de, έγινε γνωστό πως ο Αλβάρο ζητάει 358 εκατομμύρια ευρώ από την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση, παρά το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους προέβλεπε μόνο 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι.Σήμερα, ο ίδιος ο Αλβάρο μέσω των social media έδωσε ακόμα ένα στοιχείο από τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. 

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι του απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο όνομα της Αθηνάς, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Aλβάρο να βρεθεί κοντά του. Τη συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον στάβλο, που διαμένει το άλογο.

Το πανάκριβο Cornetto K φυλάσσεται στον συγκεκριμένο χώρο και ο ίδιος έγραψε στα πορτογαλικά πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που δεν μπορεί καν να πλησιάσει τον καλύτερό του φίλο. Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον στάβλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.

Δείτε την ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.