ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς γνωρίστηκαν Αμάλ-Κλούνεϊ;

Πώς γνωρίστηκαν Αμάλ-Κλούνεϊ;

Το ζεύγος γνωρίστηκε σε ένα δείπνο του 2013, στο οποίο ήταν καλεσμένοι και οι γονείς του και άρα έγιναν και εκείνοι μάρτυρες της φλόγας που άναψε από την πρώτη κιόλας στιγμή…

Ο μπαμπάς του Clooney σε συνέντευξή του στο People θυμάται και περιγράφει πώς ολόκληρη η οικογένεια καταγοητεύτηκε εκείνη τη βραδιά από την 39χρονη δικηγόρο.

«Εγώ και η μαμά του George έτυχε να ανοίξουμε την πόρτα εκείνο το βράδυ στο δείπνο όταν έφτασε η Amal. Μας συστήθηκε και αρχίσαμε να μιλάμε. Ηταν τόσο γοητευτική, ήταν υπέροχη, επιτυχημένη και καθώς κυλούσε η βραδιά φάνηκε ότι ήταν επίσης ένας πολύ καλοσυνάτος και ξεχωριστός άνθρωπος».

Αυτός όμως που έπαθε σοκ με την Amal ήταν ο γιος τους…

«Το δείπνο τελείωνε και κοιταζόμασταν με νόημα με τη μητέρα του. Της λέω: Κοίτα τι γίνεται, ο γιος μας έμπλεξε άσχημα!» αποκάλυψε ο πατέρας Clooney. «Νομίζω ότι από εκείνο το βράδυ οι μοίρες τους σφραγίστηκαν. Ηταν αξιοθαύμαστο το πώς ήταν εκείνη στο πλάι του και πώς εκείνος στο πλάι της».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν απέκτησαν πριν λίγες ημέρες δίδυμα και αμφότερα έχουν ήδη αρχίσει να μοιάζουν στον οσκαρικό μπαμπά τους.

Σε άλλη του συνέντευξη, ο πατέρας του Κλούνεϊ, Νικ, μοιράστηκε με τους ακροατές ότι η γυναίκα του, Νίνα, πιστεύει ότι τα νεογέννητα Αλεξάντερ και Έλλα έχουν τη μύτη του μπαμπά τους, σύμφωνα με όσα είδαν από το Skype σε επικοινωνία με τους τρισευτυχισμένους γονείς.

«Η Νίνα επιμένει ότι έχουν τη μύτη του γιου μου», είπε ο 83χρονος, προσθέτοντας ότι και τα δύο έχουν σκούρα μαλλιά. «Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό», τόνισε.

Πρόσφατα, η 39χρονη Αμάλ είπε στον πεθερό της ότι ένιωθε έτοιμη να σκάσει! «Μας έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι μεγάλη σαν σπίτι», ανέφερε ο Νικ Κλούνεϊ.

Ο ίδιος αστειεύτηκε ότι ο γιος του που στο παρελθόν δεν ήθελε παιδιά, δεν έμοιαζε με τον γνωστό Τζορτζ στο Skype. «Τα μάτια του έλαμπαν, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν νηφάλιος, θα το δούμε αυτό», αστειεύτηκε ο χαρούμενος παππούς.

Ο Νικ και η Νίνα Κλούνεϊ έχουν ακόμη δύο εγγόνια, 26 και 22 ετών. «Σήμερα (σ.σ. Τρίτη) υποδεχθήκαμε την Έλλα και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ στις ζωές μας. Τόσο τα παιδιά όσο και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πάνε μια χαρά», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστειευόμενος πρόσθεσε ότι ο «χαζομπαμπάς» Τζόρτζ «μοιάζει ναρκωμένος και θα συνέλθει σε μερικές ημέρες»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.