ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Σινέντ Ο Κόνορ έγινε μουσουλμάνα – Που την οδήγησε η διπολική διαταραχή

Η Σινέντ Ο Κόνορ έγινε μουσουλμάνα – Που την οδήγησε η διπολική διαταραχή

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόννορ, η οποία τα τελευταία χρόνια παλεύει εμ τη διπολική διαταραχή ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον Σουxάντα Νταβίτ.

«Με περηφάνια σας ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα». Με αυτές τις λέξεις, η 51χρονη σήμερα Σινέντ, ανακοίνωσε στους χιλιάδες φίλους της στο Twitter.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1055498371610361857

«Πρόκειται για τη φυσική κατάληξη στο ταξίδι οποιουδήποτε ευφυή θεολόγου. Κάθε μελέτη των γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κι αυτό καθιστά όλα τα άλλα ιερά βιβλία περιττά. Θα λάβω ένα καινούργιο όνομα. Στο εξής θα με αποκαλούν “Σουxάντα”», συμπλήρωσε η Ιρλανδή τραγουδίστρια, ένα από τα ποπ είδωλα της δεκαετίας του 90.

Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, σημαίνει «Μάρτυρες», ενώ το πλήρες όνομα της Ο Κόννορ θα είναι από εδώ και στο εξής «Σουxάντα Νταβίτ».

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1055587834730569728

Η τραγουδίστρια άλλαξε επίσης τη φωτογραφία του προφίλ της στην πλατφόρμα με το λογότυπο της Nike συνοδευόμενο από τη λεζάντα «Φόρεσε hijab. Just Do It», παραπέμποντας στο σλόγκαν της εταιρείας.

Την περασμένη Παρασκευή, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου τραγουδούσε το ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή, το λεγόμενο «αντχάν». «Αυτή είναι η απόπειρά μου να τραγουδίσω το αντχάν. Έκανα κάποια λάθη στη προφορά επειδή με παρέσυραν τα συναισθήματά μου», ανέφερε στο βίντεο η «Σουxάντα», δίνοντας την υπόσχεση στους φαν της ότι στο μέλλον θα εξασκηθεί περισσότερο και θα βελτιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1053405772917473282

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.