ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το μελαγχολικό αγόρι της οικογένειας Τράμπ (φωτο)

Αυτό είναι το μελαγχολικό αγόρι της οικογένειας Τράμπ (φωτο)

Είναι 12 ετών και το πέμπτο και τελευταίο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λόγος για τον Μπάρον που μεγάλωσε στην 5η λεωφόρο, στον 58ο όροφο του πύργου Τραμπ στον οποίο γυρίστηκε η ταινία The Dark Knight Rises το 2011. Ο Μπάρον έχει στη διάθεσή του τον δικό του όροφο στον πύργο Τραμπ, με συλλογή από ελικόπτερα, μίνι Μερσεντές αλλά και το ελεύθερο να παίζει γκολφ σε όλο το living room.

«Aφήνουμε τον Μπάρον να παίζει με τη φαντασία του», έχει δηλώσει η μαμά Μελάνια στο περιοδικό Parenting. «Μπορεί να κάνει απολύτως ό,τι θέλει, να λερώσει το σαλόνι, να γράφει στους τοίχους. Αν λέτε όχι, συνέχεια όχι σε ένα παιδί, πώς θα γίνει δημιουργικό;»

Όπως είναι φυσικό η Μελάνια έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχοπαίδι της και κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί του βάζει κρέμα με χαβιάρι μετά το μπάνιο του.

Ο Τύπος γενικά τον έχει χαρακτηρίσει ώς το αγέλαστο αγόρι. Η πρώτη (και ισως η μόνη) φορά, ήταν όταν ο μικρός Μπάρον χασμουρήθηκε στην ορκωμοσία του μπαμπά του, διασκεδάζοντας αφόρητα το διαδίκτυο.

Ωστόσο, ότι κι αν πιστεύουμε για το μοσχαναθρεμμένο Μπάρον, η αλήθεια είναι ότι η ζωή του δε μπορεί να είναι απόλυτα κανονική. Ειδικά όταν είσαι το στερνοπαίδι του προέδρου του πλανήτη.

Πρόσφατα ο ηθοποιός Πίτερ Φόντα, αδερφός της Τζέιν Φόντα και γιος του θρύλου του Χόλιγουντ, Χένρι Φόντα, με αφορμή τα παιδιά των παράνομων μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, έκανε για τον μικρό Μπάρον ένα πολύ επιθετικό και ρατσιστικό tweet.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Πίτερ Φόντα έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση του υποψήφιου για δύο Όσκαρ ηθοποιού, που ήταν γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα από τον ίδιο τον σταρ, αφού όμως προηγουμένως είχε δημιουργήσει σάλο στα social media.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.