ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειρήνη Καζαριάν – Νικήτρια του GNTM: Οι δυσκολίες, το bullying, το ροζ βίντεο και η επιτυχία!

Ειρήνη Καζαριάν – Νικήτρια του GNTM: Οι δυσκολίες, το bullying, το ροζ βίντεο και η επιτυχία!

Στο πάνθεον των νικητών ενός reality παιχνιδιού πέρασε και η Ειρήνη Καζαριάν μετά τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, μόνο που η 21χρονη καλλονή δείχνει αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τη νίκη της και να αναδειχθεί στον κόσμο του μόντελινγκ.

Το outsider

Η Ειρήνη λοιπόν, με καταγωγή από την Αρμενία, τέλειες αναλογίες και ιδιαίτερα –σχεδόν μοναδικά- χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, πέρασε στις οντισιόν του GNTM γιατί απλά ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες. Μία διαφορετικότητα που σε μικρή ηλικία «πλήρωσε ακριβά» αφού όπως γνωρίζουμε όλοι, συνήθως μπαίνει στο στόχαστρο.

Όπως έχει παραδεχτεί δημόσια η Ειρήνη, όταν πήγαινε σχολείο έπεφτε συχνά θύμα bullying γιατί ήταν πολύ αδύνατη και τα μεγάλα χαρακτηριστικά του προσώπου της τονίζονταν ακόμα περισσότερο.

Πάντως, κανείς δεν περίμενε ότι θα κερδίσει στο GNTM. Ανάμεσα στις κοπέλες υπήρχε μία εστεμμένη καλλονή με διεθνή τίτλο. Μιλάμε για τη Μικαέλλα Φωτιάδη όπως υπήρχαν και ήδη επιτυχημένα μοντέλα όπως η Εβελίνα Σκίτσκο και η πανύψηλη Εύη Ιωαννίδου!

Δεν την υπολόγιζαν ως άξια αντίπαλο, τουλάχιστον οι «ντίβες» του παιχνιδιού. Εκείνη όμως έκανε υπομονή. Ως ένοικος του σπιτιού του GNTM, όταν έπρεπε να μιλήσει, προτιμούσε να αστειεύεται, όταν «αφουγκραζόταν» ίντριγκες, έφευγε μακριά και όταν κάποιες την… αγνοούσαν στο διαγωνιστικό κομμάτι, εκείνη κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, περνώντας την κάθε δοκιμασία με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή.

Κάπως έτσι έφτασε στον τελικό και παρ’ όλο που ακούστηκαν κάποιες κακιούλες για εκείνη, η ίδια προτίμησε να κλείσει τα αυτιά της και να επικεντρωθεί στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, δηλαδή να γίνει τοπ μόντελ.

Το ροζ βίντεο

Συνήθως η επιτυχία, ο ντόρος τέλος πάντων, συνοδεύεται και από πικάντικες «πινελιές» και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της Ειρήνης.

Ένα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ύστερα από ένα δημοσίευμα εφημερίδας που την ήθελε πρωταγωνίστρια σε αυτό, «επισκίασε» την ευτυχία της για τη νίκη της.

Για πολλές μέρες, το χαμόγελό της έδωσε τη θέση του σε κλάματα και πίκρα γιατί δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Ο σάλος κόπασε, η Ειρήνη αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά εναντίον όσων διέρρευσαν το επίμαχο βίντεο καθώς από την πρώτη στιγμή η ίδια υποστήριξε πως δεν ήταν εκείνη η πρωταγωνίστριά του. Προτίμησε να αφοσιωθεί στη δουλειά της και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να ποζάρει δηλαδή!

Άλλωστε, μετά τη νίκη της είναι πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ, έχει ήδη συμβόλαιο με το πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ενώ επιπλέον έχει ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.