ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά σε όσους τον λένε «βολεμένο»: «Χυδαιότητα της δημοσιογραφίας…» (βίντεο)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης απαντά σε όσους τον λένε «βολεμένο»: «Χυδαιότητα της δημοσιογραφίας…» (βίντεο)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σε εκπομπή και απάντησε σε όσους τον χαρακτηρίζουν «βολεμένο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει προκαλέσει σχόλια με τη δήλωσή του: «… δεν αντέχω τα μαζικά κινήματα, τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας, και φυσικά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και το πιο μαζικό πράγμα που αντιμετωπίζουμε – εκτός από το lifestyle που είναι η πιο χυδαία εικόνα του ανθρώπου – την παγκοσμιοποίηση».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV μίλησε στον γνωστό δημιουργό και ερμηνευτή, ο οποίος εξήγησε: «Δεν εννοώ απολύτως τίποτα πέρα από αυτά που λέω. Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους σαν προσωπικότητες και όχι μέσα από μια μορφή μάζας. Δεν μπορώ τη λέξη “μαζικό”. Ίσως να μην το διευκρινίζω καλά, αλλά σε μια συνοπτική συνέντευξη, εξαρτάται πώς θα τα διαβάσει ο άλλος και πώς θα τα ερμηνεύσει, πρέπει να πεις τα πράγματα έτσι που να γίνονται κατανοητά».

Πώς απαντάει στις απόψεις τύπου: «Μιλάει και ο Ζουγανέλης που είναι βολεμένος και που έκανε την εκπομπή στην ΕΡΤ»; «Αυτό είναι χυδαιότητα δημοσιογραφίας. Εγώ, καταρχήν, στην ΕΡΤ είμαι 40 χρόνια, υπήρξα υπάλληλος, παραιτήθηκα όταν δεν είχα αντικείμενο. Δεν έκατσα να πληρώνομαι χωρίς να έχω αντικείμενο και αγαπώ την ΕΡΤ το δηλώνω» είπε ο Ζουγανέλης.

Αναφορικά με το γκόσιπ και τα ριάλιτι απάντησε: «Ανήκω στην καλή πλευρά του γκόσιπ, θεωρώ. Δεν μου αρέσει το γκόσιπ. Το γκόσιπ δεν είναι βασικό στοιχείο του lifestyle; Αυτή η πλευρά δεν μου αρέσει (…) Το Power of Love δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ ό,τι χειρότερο υπάρχει. Και τις προσωπικότητες και το ριάλιτι, το θεωρώ πάρα πολύ κακό. Το MasterChef όσο το είδα μου άρεσε. Είδα ανθρώπους ευπρεπείς… Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει σχέση με την προσωπικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και με τις δηλώσεις του για περιστατικό τσακωμού με μετανάστη, δηλώσεις οι οποίες λίγο αργότερα έγιναν αφορμή για να του υποβάλλει μήνυση το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Κατόπιν, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» εξηγώντας αναλυτικά τη θέση του και επαναδιατυπώνοντας τις αρχικές του απόψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.