ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά από έναν χρόνο χωρισμού είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μετά από έναν χρόνο χωρισμού είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Λένε πως το γυαλί δεν ξανακολλάει άμα ραγίσει. Να όμως που οι μεγάλες αγάπες… πάνε στον παράδεισο και κάνουν πράξη αυτό το… για πάντα!

Ήταν μαζί πάνω από επτά χρόνια και πέρυσι τον Απρίλιο άρχισαν να εμφανίζονται γκρίζα σύννεφα στην πολύχρονη σχέση τους, τα οποία τελικά και τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Τόσο εκείνη όσο και εκείνος έδειχναν να μην είναι καλά ψυχολογικά μετά από μία τέτοια απόφαση. Κανείς δεν έμαθε ποτέ αν ήταν κοινή απόφαση ή κάποιος από τους δύο επιχείρησε να κόψει κάθε επικοινωνία προκειμένου να βρει ο καθένας τον δρόμο του.

Στις αρχές του φθινοπώρου εκείνος της έστειλε μία τεράστια ανθοδέσμη λουλούδια σε μία σημαντική στιγμή της επαγγελματικής της πορείας, όμως εκείνη δεν λύγισε. Ήταν αποφασισμένη να στηρίξει την απόφαση του χωρισμού. Μέχρι τότε γιατί στην πορεία άλλαξαν και πάλι τα πράγματα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν ξανά από τα Χριστούγεννα και μετά οπότε και αποφάσισαν να επανεξετάσουν την αρχική απόφαση του χωρισμού τους. Και πλέον είναι μαζί και ευτυχισμένοι, σαν μα μην είχε μεσολαβήσει ανάμεσά τους απολύτως τίποτα, παρ’ όλο που πέρασε σχεδόν ένας χρόνος μέχρι να είναι και πάλι μαζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.