ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θύμα εκβιασμού η Μπέλα Θορν – Διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες (φωτο)

Θύμα εκβιασμού η Μπέλα Θορν – Διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες (φωτο)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπέλα Θορν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της έπειτα από εκβιασμούς που δεχόταν από χάκερ.

Σύμφωνα με ξένα Μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο.

Η διάσημη ηθοποιός προκειμένου να δώσει τέλος στον εκβιασμό των χάκερ πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει από μόνη της αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

«Τις τελευταίες 24 ώρες δεχόμουν απειλές εξαιτίας γυμνών φωτογραφιών μου, νιώθω απαίσια, αισθανόμουν ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνθηκα ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο. Μου έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες άλλων celebrities, δεν πρόκειται να σταματούσε. Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», έγραψε η Μπέλα Θορν στο μήνυμα που ανάρτησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.