ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το παραδέχτηκαν και οι εχθροί του: 5 καμένα αστεία του Σεφερλή με τα οποία γελάμε όλοι (βίντεο)

Το παραδέχτηκαν και οι εχθροί του: 5 καμένα αστεία του Σεφερλή με τα οποία γελάμε όλοι (βίντεο)

Eίναι αμφιλεγόμενος- δεν το συζητάμε. Η μισή Ελλάδα γελάει μαζί του και η άλλη μισή ακούει τα αστεία του και τραβάει τα μαλλιά της από τα νεύρα. Η μισή Ελλάδα τρέχει να τον δει στις παραστάσεις που ανεβάζει και η άλλη μισή θα πλήρωνε πολλά λεφτά για να μην ξανακάνει ποτέ παράσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάρκο Σεφερλή το αγαπάς ή τον μισείς. Μέτρια αίσθηση δεν σου αφήνει. Το χιούμορ του δε μπορείς να το καταλάβεις από χιλιόμετρα. Είναι τόσο… Ας μην πάρουμε θέση. «Κρύο» θα έλεγε κάποιος, «χαρακτηριστικό» θα έλεγε κάποιος άλλος, «που μοιάζει αδύνατο να κοπιαριστεί».

  • Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.