Εpωτικός μετανάστης τελικά ο… Sin Boy; – Το νέο του κορίτσι στην Αλβανία και οι τρυφερές φωτογραφίες (φώτο)

Εpωτικός μετανάστης τελικά ο… Sin Boy; – Το νέο του κορίτσι στην Αλβανία και οι τρυφερές φωτογραφίες (φώτο)

H κοπέλα του Sin Boy πρόδωσε την επιστροφή του στην Αλβανία, σε μία… μεγάλη «απώλεια» για την μουσική σκηνή της χώρας μας.

Ο ράπερ πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως απ’ όσο ήξερε ο Sin Boy ή Lil Jesus είχε φύγει από την Ελλάδα και είχε επιστρέψει στην Αλβανία. Στις 28 Νοεμβρίου ο τράπερ επέστρεψε με νέο μουσικό κομμάτι και στο τραγούδι αυτό συμμετείχε η Rina.

Το τραγούδι ήταν εpωτικό, δεν είχε καμία σχέση με τα τελευταία μηνύματα του τραγουδιστή και τις θεωρίες συνωμοσίας και απ’ ό,τι φαίνεται ο λόγος ήταν σημαντικός.

Η τραγουδίστρια Rina ή αλλιώς Sin Girl ανέβασε φωτογραφίες στον νέο της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες είναι αγκαλιά με τον Sin Boy, στη μία σε φαστφουντάδικο με αλβανικές πινακίδες, όπου και τον φιλάει τρυφερά, ενώ στη δεύτερη βρίσκονται αγκαλιά στην αίθουσα ενός σινεμά, δείχνοντας στους εκατοντάδες χιλιάδες φαν του τραγουδιστή ότι αυτό που έχουν είναι κάτι παραπάνω από μία μουσική συνεργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.